Şimdi Ara

FreebieJeebies : En kazançlı site [Kanıtlı]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Sizlere, ödeme kanıtıyla %100 güvenli bir site tanıtıcam.

Sitemiz FreebieJeebies, kısaca fj, İngiltere merkezli bir promosyon sitesindir. Site 2007 yılında kuruldu, yani 5 senedir ayakta ve hediye dağıtmaya devam ediyor. Bu yüzden baltalamak isteyen olursa lütfen konuya "bu site scamdir" tarzı sallamasyon cevaplar yazmasın:)

Bu sitede yapmanız gereken, üye olduktan sonra, ücretli bir offer ı tamamlamak, ve en az 2 arkadaşınızı üye yapıp onların da 1'er tane offer'ı tamamlamasını sağlamak.

"Para vereceksek ne anladık bu işten?" dediğinizi biliyorum.

Üye olacağınız offer için £10 (10 sterlin) ödüyorsunuz. Bu da yaklaşık olarak $15 a denk geliyor. Ondan sonra 2 arkadaşınız üye olduğunda ise site size referans başına £17 yani yaklaşık olarak $26 ödüyor. Ödeme limiti 2 ref. Yani 2 arkadaşınız üye olup birer offer tamamlayınca £34 = $53 = 95 TL alıyorsunuz.

Şimdi de diyeceksiniz ki, bu kadar para verilecekse nerden bulayım referans olacak adamı.

Ben de derim ki; onlara offer bedellerini kendiniz ödemeyi teklif edin. "O zaman da biz bi şey kazanamayız" demeyin, çünkü kazanıyorsunuz:

Ref başına ödeyeceğiniz para: £10
    Ref başına kazanacağız para: £17

Yani Ref başına net olarak £7 kazanacaksınız. Bu da şimdiki kurdan $11,5 yapar. Yani 20 TL.

Eğer kendi parasıyla üye olmak isteyen birini bulursanız, o üyeden £17, yani 48 TL kazanırsınız.

Ayrıca Amerika ve İngiltere için geçerli olan 1 ay bedava offerlar var. (Mesela Amerika'dan hosting alıyorsunuz, ilk ay bedava) Üstelik bu bedava olan ilk ay bitmeden üyeliğinizi iptal edebiliyorsunuz. Üye olurken kredi kartı veriyorsunuz, ve 1 ay dolmadan iptal ettiğiniz takdirde karttan hiç birşey çekilmiyor. (Bu da denenip onaylanmıştır:) Amerika veya İngiltere'de yaşayan ve kredi kartı olan bir tanıdığınız varsa onu 10 dk içinde üye yaparak 40 TL kazanabiliyorsunuz.

2 referans üye yapıp teklifleri tamamlattığınızda ödeme talep edebiliyorsunuz. Ödeme sadece PayPal ile sınırlı değil. Çeşitli hediyeler var ve seçebiliyorsunuz. Mesela 7 referansa PSP Slim, ya da 8 referansa XBox vs. Ama ben PayPal'ı tavsiye ederim çünkü en karlısı o.

Ödeme istedikten sonra referanslarınızı inceliyorlar. O kadar para verecekler doğal olarak hile hurda yaptınız mı bakıyorlar. en geç 7. günün sonunda paranız paypal'a yollanıyor.

Gelelim benim teklifime. Tıpkı size tavsiye ettiğim gibi, Referansımla üye olanların Offer'larını ben ödüyorum. Yani üye olup , anlattığım şekilde Offer'ı tamamladığınızda, benim panelimde üyeliğiniz yeşil görünecek ve ödediğiniz £10 sterlin'i paypalınıza geri ödiycem. Böylece hiç bir risk almadan üye olmuş olacaksınız. Sonra aynı şekilde başkalarını üye yapıp para kazanabilirsiniz. Ya da hiç para ödemeden paralı üyelik aldığınız offer sitenin avantajlarından faydalanabilirsiniz.

Üye olurken dikkat etmeniz gerekenler:

1. Kesinlikle Amerikan veya İngiltere proxy'si ile girip bedava offer doldurmaya kalkmayın. Dediğim gibi ödemeden önce detaylı olarak araştırılıyorsunuz. Fj'i kandıramazsınız, ancak hesabınızı banlatırsınız.

2. Kesinlikle Fake Hesap açmayın. **** gibi düşünün. Bir evden sadece tek bir FJ hesabı açın. Bir PayPal hesabını sadece 1 kere kullanın. Hiç bir hile yöntemi denemeyin. Anlattığım tüm yönergelere uyun ki kazanın.

2. Üye olurken gerçek bilgilerinizi girin. Adresi telefonu sallamayın. Size ait olmasa bile en azından geçerli adres telefon girin.

3. Üye olurken doldurduğunuz bilgileri unutmayın. Offer siteye de aynı bilgiler ile üye olacaksınız

4. Üye olduktan sonra giriş yapınca direk Offers sayfasını göreceksiniz. Bu sayfada "Little Bid Tasty" yazan offer'a girin ve ona üye olun. LittleBidTasty bizdeki TamVakti.com gibi bir ucuza alma sitesidir. Ürünlere en düşük benzersiz teklifi vermeye çalışırsınız. Bu siteyi detaylı olarak anlatıcam.

5. LittleBidTasty'e üye formu doldururken, FJ ile aynı bilgileri girin. Kullanıcı adı, mail, adres, telefon aynı olsun. Ayrıca formda "How did you find us" diye bir bölüm göreceksiniz. Bu bölümde "freebiejeebies" i seçin.

6. LittleBidTasty e üye olduktan sonra sol taraftan Buy Credits'e tıklayın ve gelen listede en üstteki £10 "1000 credits + 1000 credits bonus" u satın alın. Zaten PayPal'a yönlendirecek, PayPal'dan ödeme yapın.

7. LittleBidTasty kredileriniz yüklendikten sonra mutlaka sadece 100 kredi de olsa bi kısmını harcamanız gerekiyor. Kazanabileceğinizi düşündüğünüz bir üründe şansınızı deneyin. (Mesela Nintendo Wii için her teklif 100 kredi. Bu ürüne 20 teklif verebilirsiniz. £0.01 - £0.20 arasını vermek istiyorsanız, from'a 001, to'ya 020 yazın ve Bid'e basın. Ayrıca bir kere ödeme yaptığınız için, sitede her gün çıkan £10 paypal, £10 amazon gift card, £10 lbt kredisi gibi bedava arttırmalara katılabilirsiniz. Evet bu arttırmalar bedavadır ve para verip yeni kredi almadan hergün katılabilirsiniz.

Üye olmak isteyen arkadaşlar için ref linkim:

http://consoles.freebiejeebies.co.uk/176147

Bu linkten girip sağ taraftaki "Sign Up Now" bölümüne mail adresinizi yazın ve formu doldurup üye olun. Üye olup Offer'ı anlattığım şekilde tamamladığınızda PayPal adresinizi bana yazın. Detaylı destek ve yardım isteyenler msn'lerini PM atsın. Kafanıza takılan her türlü soruyu sorun yardımcı olayım.

Hepimize bol kazançlar

FreebieJeebies : En kazançlı site [Kanıtlı]

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.