Şimdi Ara

Freedom

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Freedom eski başkanı Salwatore eşliginde en bastan FreedomForewer adıyla tekrar kuruldu.Yine eskisi gibi Freedom un simgesi dalgalancak abyss te.Hitmachine tekrar human olcak bu clana girmek icin

• :D nediim olursa öyLe bişi Güzel olur // Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLack34gLe -- 7 Haziran 2006; 18:53:08 >
  • Zor oldugunu biliyorum ama özledim eski günleri
  • hitmachine şu anda human zaten...sanırım barbarian wariora dönmek için karus oldu,ve tekrar humana döndüünde karus ırkında sadece barbarian olduundan barbarian olarak döndü...bugün gördüm immortal1ty-redbull-hitmachine 3lüsü cz deydi onların önüne geçecek orc tanımıyorum
  • Bende bugün SaLwAtOrE sundireste gördüm hemen resmini indirdim eline ıb yada cb almış çok sekil durodu hemen yalakalıklar başlıyor tabiki adamın arkasında 10 tane adam adama yalakalık yapıolardıSALWATORE seni özledik...
  • evet salwatore döndü ama hitmachine in o clana girceğini sanmıorum daha önce delosu gasp etmişlerdi ne cristale heal verbilioduk nede kimseye atack yapabilioduk ama salwatore un delosu alacağına inanıorum
  • freedom benim hayalimdi cok sewiodm o clanı inş bidaa kurulur we beramısın en ii clanı haline tekrar gelr
  • lDeviL ide isityoruzz oda benim favorim
  • Hangi Server Oly?
    :S
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.