Şimdi Ara

FreeDos'a Korsan Win7 Yüklesem...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sorun olur mu arkadaşlar? İnternetten bir kasa alacağı ekran kartı rami falan hepsi var. FreeDos olduğu için ayrı olarak işletim sistemi almam gerekiyor. Ama baktığımda fiyatlara 500 Tl civarında Win7 işletim sistemi. Bu fiyatı ödeyebileceğmi sanmıyorum. Korsan kurarsam sorun olur mu acaba? İlla orijinal mı almam gerekiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Korsan kurarsan oyun oynayamazsın, film ve dizi izleyemezin, uygulama yükleyemezsin, internete bile giremezsin.

Şaka değil, ciddiyim.

Korsan kullanma bilgisayarın yanar.

Orjinal kullan.

Edit: Korsan kullanırsan hapis cezası yersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FF9559B5B -- 5 Ağustos 2016; 15:11:55 >
  • Anladım peki hangi işletim sistemini önerirsiniz ben yıllardır win7yi kullandığım için diğerlerini denemedim

• Yükle gitsin sıkıntı olmaz.

• bynoname kullanıcısına yanıt
    Ben şu anda masaüstü kullanıyorum ve win7 var bunun orijinal mi sahte mi olup olmadığını nereden anlatabilirim eğer sahteyse hiç sıkıntı çekmedim ona göre alacağım

• quote:

Orijinalden alıntı: ScudVakum

Ben şu anda masaüstü kullanıyorum ve win7 var bunun orijinal mi sahte mi olup olmadığını nereden anlatabilirim eğer sahteyse hiç sıkıntı çekmedim ona göre alacağım
    Bende bunca senedir sahte kullanıyorum ve problem görmedim.

Aşağıdaki linkten doğrulama testi yapabilirsin.

http://www.microsoft.com/genuine/validate/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bynoname -- 5 Ağustos 2016; 22:31:44 >

• Hiçbir sıkıntı çıkmaz
  • Yahu kafa buluyorlar yükle bir şey olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Subject16

Korsan kurarsan oyun oynayamazsın, film ve dizi izleyemezin, uygulama yükleyemezsin, internete bile giremezsin.

Şaka değil, ciddiyim.

Orjinal kullan.

Csb

• quote:

Orijinalden alıntı: Subject16

Korsan kurarsan oyun oynayamazsın, film ve dizi izleyemezin, uygulama yükleyemezsin, internete bile giremezsin.

Şaka değil, ciddiyim.

Orjinal kullan.

Sadece edit kısmı doğru

• Türk ceza kanununda şahıslarla ilgili korsan kullanım için bir yaptırım yoktur , hepsi FİRMALAR ile ilgilidir :

2004 yılında hayatımıza giren Yeni Türk Ceza Kanunu'nun "Bilişim Suçları" adı altında düzenlediği 243. ve 244. maddeleri gereğince Lisanssız yazılımın
    1. çoğaltılması
    2. yayılması
    3. nakledilmesi
    ticari mevkiiye konulmasi durumları, 2011 yılında kabul edilen 6102 sayılı Yeni Türk Ticaret Kanunu gereğince haksız rekabet fiili ve suçu teşkil eder. Bu kapsamda 2 yıla kadar hapis cezası verilebilmektedir.

zaten evlere polis baskını diye bir şey hiçbir ülkede uygulanamaz , hemen hemen her evdeki bilgisyarda enaz 3-5 kaçak yazılım vardır ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wtarkan -- 10 Ağustos 2016; 16:57:34 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.