Şimdi Ara

FreeDos Asus Aldım Yardım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 2gün önce elime ulaşan netten aldıgım asus marka notebook freedos şekilde geldi bende windows 7 kurdum '64bit'orası tamam da driver sıkıntısı var orjinal sitesi olan 'hemen linki veriyorum' google>asus support diye yazıp driver kısmına giriyorum otomatik algıla diyorum buluyor sistemi seçiyorum karşıma 15- 16 tane + sekme şeklinde bölüm bölüm yerler geliyor bana biri izah edebilirmi acaba şunları şunları kur diye ??haa bunlar olmadanda çalışıyor gerçi inanın kafam karıştı chipsetin sekmesine geçiyorum 7-8 tane driver geliyor nasıl iş anlamadım ve sizler herbiri birbirinden degerli kardeşlerimden yardım almak için konuyu açmış bulunuyorum..

http://support.asus.com/Download.aspx?SLanguage=tr-tr&m=K53SV

FreeDos Asus Aldım Yardım..

• genelde bu sürücüler tarih olarak aşağıdan yukarıya doğrudur.yani siz en güncel olanı indirip kuracaksınız tarihleri yazıyor yanında
    vga yı nvidianın sitesinden kursanız daha iyi modelini biliyorsanız tabi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mesela vga katagorisinde en yeni tarihli nVidia Graphics Driver ve en yeni tarihli intel driveri indirmen gerekıyo
  • sadece bu kadar mı bir sürü var abi yaa mesela EMI ve Güvenlik kısmı ne için araçlar var işaretleme araçları var bunlara bi açıklık getirebilirmisiniz ilgilendiginiz için çok teşekkür ederim.. tamam o zaman ekran kartı chip set falan en üste yazan en güncel tarih ne var sa onu indirir kurarım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus pc "acil yardım "
    8 yıl önce açıldı
    BIOS ASUS N550JK İÇİN
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.