Şimdi Ara

Freedos windows 8

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi akşamlar. 2.buçuk yıl önce dell marka laptop almıştım. Alırken işletim sistemi freedos yazıyordu. Laptobun altındada windows logosu var. Laptop ilk geldiğinde kurtarma cd si oluşturmuştum. Ama cd yi hiç kullanmadım. Hep fabrika yedeğiyle format atıyordum. Bi salaklık yapıp başka bi cd ile format attım. Formatlarken C yi biçimlendirdim. Haliyle pc yazılımı korsan oldu. Kurtarma cd si ile farmat atmaya çalışıyorum. Biostan açıyorum cd yi yüklemeye başlıyor. Bir süre sonra hata veriyor. Bi kod veriyor. Windows kurulamadı diyor. Ben nasıl orjinal windowsa geri dönebilirim? Şimdi Windows 10 kurmak istiyorum. Windows korsan olduğu için yanaşmadım pek. Yardımcı olursanız teşekkür ederim.

• insiders a kayıt olup kurabilirsin. ileride nasılsa ilacı çıkar.
  • Peki eski orjinal windowsuma nasıl döneceğim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NobleCast

Peki eski orjinal windowsuma nasıl döneceğim?

Windows 10 kurulunca istersen eski windowsa geri dönmek için bir ayar var. Yani Beğenmezsen geri dönebiliyorsun. Eğer geri dönmeyeceksen onunla ilgili dosyaları silip yer tasarrufu da yapabiliyorsun.
  • Windows 10 a gectim. Biosa gomulu urun anahtarimida buldum. Onu girdim kabul etti. :) sorun cozuldu. Konu silinebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.