Kurumsal firmalara ve şahıslara web tabanlı çözümler üretmekteyim. Web yazılım konusunda Asp.Net,C#,Mssql,Mysql,Visual Studio ve Mobil Uygulamlar gibi bir çok platformda uygulamalar geliştiriyorum Referanslarımda belirttiğim/belirteceğim gibi bir çok web tabanlı yazılımlar geliştirdim.Profesyonel web çözümleri için bana bu site aracılığı ile ulaşabilirsiniz.
İnteraktif Ticaret siteleri Online Satış Web Portalları CRM Tabanlı online satış odaklı projeler e-Marketing E-Commerce Web Analytics Positioning Intrapreneurship Online Advertising Online Community Managment In-Site Customer Experience Online CRM Tourism 2.0 Twitter PR Hotel Marketing Creative Web / Portal Tasarımları Creative Kurumsal Kimlik / Logo Tasarımları / Web Tasarımları
Sormak istediğiniz her türlü konu için iletişim formu'undan bana ulaşabilirsiniz.
İyi günler ben bir yazılımcıyım ama web programlama da yapıyorum aynı zamanda. Bir sıkıntım var ASP.net bir proje var elimde zamanında yapılmış onu kendi local ime kurup onun üzerinde kendimi geliştirmek istiyorum.
bu süreçte gerekli IIS ayarlarını felan yapmama rağmen projeyi bir türlü local im de çalıştıramıyorum bu konuda bana yardımcı olurmusunuz.
İyi akşamlar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme