Şimdi Ara

Freemake Video Converter Virüs Uyarısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Freemake Video Converter kullanıyorum kaspersky kullanıyorum ürün kendini güncellerken çok sayıda turuva atı gibi yazılımlar tespit etti. Sanırım virus alarmı bana doğru gibi geldi bu yazılımı kullanmayı bırakmalımıyım. ve anti virüs programı bir çok dosyayı sildiği halde program hala duzgün çalışıyor bu yuzden programdan şüpelendim çünkü yanlış uyarı olsa ve antivirus programın dosyalarını silse programın çökmesi lazımdı.
     Freemake Video Converter Virüs Uyarısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UzmaN345 -- 15 Mart 2016; 20:20:25 >

• UzmaN345 kullanıcısına yanıt
    Hocam anladığım kadarıyla bir virüs değil diyor. Ancak adware olduğunu söylüyor. Yani reklam virüsü. Şunu sorayım, herhangi bir tarayıcıda reklam çıkıyor mu? Eğer çıkıyorsa adware cleaner deneyebilirsin. Ayrıca virüsün yolu genelde appdata-local-temp klasörü. Bunu Manuel olarak boşalt ve bir de öyle tarama yap bakalım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ki zaten appdata-local-temp ve C-windows içindeki temp klasörünü sık sık boşaltmak pcnin performansını artırıyor. Ben günde birkaç kez mutlaka boşaltıp, daha sonra CCleaner ile temizlik yaparım.

Ayrıca çok şüpheleniyorsan o programı kullanma. Ben şahsen indirdiğim hemen her programı kemdi antivirüsüm dışındawww.virustotal.com adlı sitede mutlaka tararım. Eğer bir yazılım dahi virüslü dese, o programı kurmam. Lisanslı işletim sistemi kullandığımdan beri böyle yapıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efe Yakup Karahanlı -- 15 Mart 2016; 22:36:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.