Bildirim
FreeRoad Gezebileceğim simulasyon oyunu var mı?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
FUEL -
quote:
Orijinalden alıntı: Hellmarch
FUEL
Şehirde olsaydı daha iyi olurdu. -
Mercenaries, Just Cause, Saints row, Gta, Scarface... -
quote:
Orijinalden alıntı: Hellmarch
Mercenaries, Just Cause, Saints row, Gta, Scarface...
Mercenaries, Just Cause, Saints row, Gta, Scarface...
Bunların hiçbiri simulator oyun değil. Benim ne demek istediğimi anlamadınız herhalde? -
TDU 2 Diyeceğim ama pek simulasyon değil -
Onu oynadım. Araçlar ve araçların dönmesi ve kalkış falan berbat bir şekilde kalibre edilmiş. -
3d car instructor diye oyun var serbest sürme eğitim hepsi var baya gerçekçi yapmışlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: xvint343
3d car instructor diye oyun var serbest sürme eğitim hepsi var baya gerçekçi yapmışlar
Biliyorum onu. Starter.exe diye bir hata veriyor benim bilgisayarımda. O yüzden sildim gerek duymadım hatayı araştırmaya. Araştırsam bile hiç kimse yardımcı olmadı. -
Ben de oyle bir oyun ariyorum takip -
quote:
Orijinalden alıntı: London_44
Ben de oyle bir oyun ariyorum takip
-
quote:
Orijinalden alıntı: cemugurOnline
quote:
Rigs of Roads kesinlikle ama kesinlikle denemelisiniz tam aradığınız özellikler mevcut forumda konusu var -
quote:
Orijinalden alıntı: Lucky1920
quote:
quote:
Rigs of Roads kesinlikle ama kesinlikle denemelisiniz tam aradığınız özellikler mevcut forumda konusu var
Grafikleri iğrenç ama?
-
Driving Simulator 2011 . -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Lucky1920
quote:
quote:
Rigs of Roads kesinlikle ama kesinlikle denemelisiniz tam aradığınız özellikler mevcut forumda konusu var
Grafikleri iğrenç ama?
Nasıl bir grafik istediğini yazmış olsaydın ona göre tavsiye ederdim oyunun fizikleri grafik açığını kapatacak cinsten ama senin tercihin
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X