Bildirim
Freeshop Online Oynama ?
KabelDirekt – 15m – Ethernet Kablosu, Ağ Kablosu, LAN – 0,25-30m arasında mevcuttur (Gigabit Ağlar için Fiber Hızı, RJ45 ile Switch/Router/Modem, siyah/mavi) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B018M7BC4K
9 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Benim bildiğim .cia oyunlarda bir sıkıntı olmuyor, freeshop da cia indiriyor . Yüzde yüz ban yemezsin diyemeyiz ama ben ban yiyen duymadım ve 1 seneyi geçik online bütün oyunları oynadım hala cihaz kitlenmedi . -
Teşekkür ederim :)quote:
Orijinalden alıntı: MustafaD1905
Benim bildiğim .cia oyunlarda bir sıkıntı olmuyor, freeshop da cia indiriyor . Yüzde yüz ban yemezsin diyemeyiz ama ben ban yiyen duymadım ve 1 seneyi geçik online bütün oyunları oynadım hala cihaz kitlenmedi . -
Son güncelleme ile ban yeme riskin var ama sen yinede çok kafaya takma... -
İnşallah hepiniz banlanırsınız -
Yaklaşık 1 yıldır cfw li cihazda online oynuyorum hatta offline dan çok online oynar oldum :) merak etme Mario Maker'da oynadım online oynayarak hiç bir sorun yok çok büyük ihtimalle banlanmazsın. -
Banlanmazsın diye bir şey yok, Homebrew kullansan korsan indirmesen bile banlanabilirsin. Şu an bilinmiyor Nintendo neye kime ban atıyor ama atıyor son 1 senedir. 2017'de ve 2018 mart ayında toplu banlar oldu araştırırsan bulabilirsin. Hele ki yeni çıkan 11.8'de nintendo CDN değişiklikleriyle f**eshop'un ayağını kaydırmaya devam ediyor. Ha, cihaz kitlenir korkuyorum diyorsun, ban ile böyle bir şey olmayacak. Sadece eshop'a giremeyeceksin ve online oynayamayacaksın :) -
freeshop artık kullanılmıyor sanırım değil mi ? :( -
Var mı bir çözümü ?quote:
Orijinalden alıntı: italyanSooda
freeshop artık kullanılmıyor sanırım değil mi ? :(
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X