Şimdi Ara

FreeStyle Street Basketball (Fan Klübü) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.937
Cevap
8
Favori
153.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çok geriye düşünce insan kendini tutamıyor mecburen 3lük sallıyoruz.

Bende (her zaman olmamakla birlikte) 2li oyunlarda problem var oyuncum yaptığım hareketleri geç yapıyor.Blok yapacağım zaman(veya top çalacağım zaman) geri geri açılıyor sonra hareketi yapıyor.
    1'e 1 de olmuyor öyle bir sorun.Var mıdır bir çözümü?Arkaplanda çalışan programlardandır dedim kapattım çoğunu yine de tam anlamıyla çözülmedi.

@Soviet_union

http://www.ktunnel.com adresinden youtube yazan yerehttp://freestyle.sierraonline.com/createaccount yazıp girmeyi dene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demirdöven -- 30 Ocak 2008; 12:37:30 >

• beyler nasıl account alacağımı anlayamadm daha önce hic proxy kullanmadm bi yardımcı olabilirseniz sevinirim
  • @BrooklynZU
    tüm isimleri ilk mesaja eklesen çok iyi olur
    Bu arada benim nickim AirCarter AeroTr ile karşılaşmıştık aslında ama beni tanımazdı zaten AirCarter olduğum için

oyun çok eğlenceli ben bayağı oynadım şuan amcamlardayım ondan oynayamıyorum buraya indireceğim sonra oynayabiliriz belki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mericgenc -- 30 Ocak 2008; 14:13:51 >
  • @demirdöven

Dün birkaç maçta ben de yaşadım bunu.Takım oyununda nadir de olsa hareketler geç oluyor.Ama bu nedense basket atarken değil guard yapmaya çalışırken veya rebound almaya çalışırken oluyor.Bu sadece bizde değil yabancılarda da oluyor.Server danmıdır yoksa bizim uyduruk altyapılardanmıdır çözemedim
  • herşei yaptm saolun patchleri yüklüo :D
  • @BrooklynZU
    sağol arkadaşım yazmışsın isimleri
  • Rica ederim.İyi fikirdi.En azından mesaj arası nick aramamamızı sağladın.Yukarıdaki isimlere bakarak birbirimizi buluruz yeni gelenleri de ekleriz.
  • Benide eklersen sevinirim dostum
    Emrahdüzgit
    Bu arada msn imide verim. Maç düzenlerken daha rahat irtibat kurarız. emrah_d@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cherokee -- 30 Ocak 2008; 16:34:25 >
  • Ekledim
  • Benide eklersen sevinirim
    Oyundaki ismim: Ersanmartin
  • Level 8 oldum Bu azimle level 10 a çıkıp çeşitli stiller edinebilirim.Puanlarımı traininglere verdim ama
  • merhaba ark lar, ben de bu oyunu oynamak istiyorum, fakat yukarıda verilenhttp://www.freeproxy.ca/ sitesindeki çoğu proxy sitesini denedim, sayfayı açıyor fakat get account a basınca ya sayfayı açamıyor, ya da non-american user diyor. bildiğiniz çalışan bir proxy sitesi var mı?

edit: tamam şimdi bir tanesinden tutturdum, aldım account u, listeye ekleyin beni de, nick: sazan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sazan84 -- 30 Ocak 2008; 23:52:00 >
  •  FreeStyle Street Basketball (Fan Klübü)

İşaretlediğim boşluğa girin adresi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sazan84

merhaba ark lar, ben de bu oyunu oynamak istiyorum, fakat yukarıda verilenhttp://www.freeproxy.ca/ sitesindeki çoğu proxy sitesini denedim, sayfayı açıyor fakat get account a basınca ya sayfayı açamıyor, ya da non-american user diyor. bildiğiniz çalışan bir proxy sitesi var mı?

edit: tamam şimdi bir tanesinden tutturdum, aldım account u, listeye ekleyin beni de, nick: sazan

way sazan ben dawsonwexell =)

• İsim vermeden oyunda avlamayın
  • Arkadaşlar sizlere mühim konular aktaracağım.

1- Sanırım oyunda ilk karakter yaratınca 10000 puan veriyor, puanlarınızı bence antremandan ziyade skillere yatırın (örnek quick jump shot, through pass) artan puanlarla antreman yapın. ÖNEMLİ NOKTA: muhakkak "through pass" skilini alın, bu sayede kullanalımasa dahi takıma pozitif katkı yapıyormuş, neden diye soramayın böyleymiş.

2-3x3 maçlarda eğer kazanırsan çok puan alıyorsunuz.

3-Aramızda maç yaparsak daha çabuk gelişiriz daha çok zevk alırız, gavurlar bazen çok bencil oynuyor adamı hasta ediyorlar.

4- 3 lük atışlara gelince insanlar lvl5 dahi olsa para ile Bill satın alıp özelliklerini artırıyorlar , isterseniz sizde para karşılığı puan satın alabilirsiniz. Sonuçta oyun bedava ama yapanlarda biraz para kazanacak.

5- 3 lük atışlarının başarı şansı 3 lük noktasına yakınlığı ile artıyor, savunma varsa azalıyor, ÖNEMLİ: eğer size pas gelirse ve boşsanız 3 lük kabiliyetiniz artıyor ve bir kaç saniye içinde tekrar eskiye dönüyor, yani önemli olan boşa kaçıp asistle üçlük atmak, TAKIM oyununu özendiren gerçekçi bir özellik.

6- Maçlarda mümkün olduğu kadar pas yapmalı boş iken atış ve mümkünse boş pota altı atışı yapılmalı. VE ÖNEMLİ yakın mesafe uzak mesafe önünüzde adam varsa fake atmayı ihmal etmeyin.

7- Bu arada guardlar 3 lükte iyi, forvet 2 sayılıkta iyi (level 10 sonrası sanırsam power forvet, small forvet olarak ayrılıyor), center ise blok ve rebound da doğal olarak. Maçlarda iyi bir rebound adamı çok önemli maçın direk kaderini etkiliyor.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar, daha sonra eklemeler yaparız. Sahada görüşmek üzere

nick: AeRoTR (Forvet, level 6, zıplama ve 2 sayılıklar iyi, takım oyuncusu asistçi )

" Forever 23 "

• İsmimi değiştirir misin Ersanmartin yerine TonyCarter yaptım
  • atilgan34
  • oyunda adım NoLamers de bir şey soracam oyunu şu an indiriyorum hangi tuşlarla oynandığını bilen war mı?
  • DH adı altında takımlar açalım 3 on 3 te hep beraber kapışırız örn DH1 _Dh3 ile kapışır turnuva şeklinde şeyler..... tabi isterseniz birazdan DH i açıcam
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.