Şimdi Ara

FREESYNC VE FREESYNC2 MONİTÖRLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar günümüzde FreeSync monitör almak mantıklı mı?FreeSync2 çıktığı/yaygınlaştığı zaman aldığımız monitör otomatik olarak FreeSync2 destekleyecek mi yoksa desteklemeyecek de FreeSync2 teknolojisini beklemediğimiz için paramızı birnevi çöpe mi atmış olacağız?

• Freesync Hiçbir İse Yaramıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çetooooo kullanıcısına yanıt
    Bu da ayrı bir bakış açısı hocam sağol da neden öyle söyledin
  • quote:

Orijinalden alıntı: böösqe

Bu da ayrı bir bakış açısı hocam sağol da neden öyle söyledin

Denedim Ve Hiçbir İşe Yaramadığını Gördüm Hocam Ondan Yardımcı Olmak İstedim
  • Çetooooo kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.Belki de durum müsait olursa gsync denemek gerekir zaten halihazırda Nvidia kullanıyorum.Gsync deneyimin de varsa paylaşabilir misin? O da yaramaz mı acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Teşekkür ederim.Belki de durum müsait olursa gsync denemek gerekir zaten halihazırda Nvidia kullanıyorum.Gsync deneyimin de varsa paylaşabilir misin? O da yaramaz mı acaba

Onu Deneyemedim Hocam Sadece FreeSync Monitör Var Bende Ordan Biliyorum İşe Yaramadığını
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çetooooo

quote:

Onu Deneyemedim Hocam Sadece FreeSync Monitör Var Bende Ordan Biliyorum İşe Yaramadığını

Valla flicker yapan bir monitörüm var ama freesync nimet nimet. Böyle akışkanlık ben görmedim. 60fps sabit oynayan arkadaşımın pc sinde oynadım takılıyor gibi geldi. Freesync siz oynayamam artık herhalde.

Sizde ne monitör var ve farkı neden hissedemediniz onu anlayamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • rorschach_ kullanıcısına yanıt
    Çok Garip Asıl Sizde Ne Var . Ben Benim Monitör Bozuk Olabilir Diye Kartı Alıp Arkadaşa Gittim Onda da Viewsonic'in Bir Freesync Monitörü Var. Onda da Aynıydı Hiçbir İse Yaramıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çetooooo -- 22 Eylül 2017; 15:34:11 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.