Şimdi Ara

Freljord'a Yolculuk 2: Kışın Gazabı (The Winter's Claw)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Quinn ve Valor'un Freljord günlerinde yaşadıklarını aktardığı günlüğünden bölümler paylaşılmaya devam ediliyor. Türkiye resmi forumlarında çeviriyi Riot MssvBlg yayınladı.

Kışın Gazabı (The Winter's Claw) Bölgesi

Sejuani’nin topraklarında ilerledikçe, Freljord havası daha da soğuyor. İzlerimi gizlememe bile gerek kalmıyor; arkama dönemeden, kar izleri örtmüş oluyor. Burada istenmediğimizi biliyorum.

Geçtiğimiz sınırın yakınlarında, yanmış bir Avarosa kabilesi köyünün kalıntıları vardı. Her yöne, yüzlerce toynak izi dağılmıştı. Burada ölen kabile üyeleri, Ashe’e sadık kalarak Kışın Gazabı’na karşı mı koymuştu? Sejuani rakiplerini bu hale mi sokuyor?

Ancak keşfettiğimiz ikinci Avarosa köyüne bir açıklama bulamıyorum. Terk edilmiş olmasına rağmen tek bir savaş ya da direniş izi yoktu. Ama kulübelerde hâlâ asılı duran Avarosa bayrakları lime lime edilmişti. Buranın halkı arkasına bakmadan kaçmış olabilir mi?

Sejuani’nin Yerleşimi

Val, civarda bir Kışın Gazabı birliği tespit etti. Onun gözleri olmasa ölmüş olabilirdim. Yollarından çekildik; bizi fark etmeden geçip gittiler. Sonra peşlerine takılıp, Sejuani’nin yerleştiği alanı bulduk.

İlk gördüğümüz birliğe başkaları da katıldı. Hepsinde de bir sürü savaş ganimeti vardı: silahlar, yiyecekler ve -ne ilginçtir ki- yeni savaşçılar. Gördüğümüz ikinci Avarosa köyünün halkının kaçmadığını, kendi istekleriyle Kışın Gazabı’na katıldıklarını işte o zaman anladım. Ashe’in en sadık takipçileri; Kışın Gazabı’nı hep yarı aç gezen, derme çatma silahlar kullanan bir avuç haydut olarak anlatmıştı. Ama akşam karanlığı çökerken yerleşimde hem yemeğin, hem de içkinin (özellikle içkinin) bol bol bulunduğu bir kutlama başladı.

Sejuani’nin kendisini sadece bir an görebildim. Devasa savaş bineğinin üstünde, insanın içine korku veren bir görüntüsü vardı; ama o bile adamlarıyla kutlamaya katıldı. Söyledikleri şarkılar onu övüyordu.

Sejuani’nin tek hedefinin yakıp yıkmak olmadığı belli. O da Freljord kabilelerini birleştirmeyi amaçlıyor ve halkı, ona katılmayı seçenlerle gün geçtikçe kalabalıklaşıyor.

Böyle bir manzarayla karşılaşmayı hiç beklemiyordum. Val’la birlikte doğuya yönelip, orada Avarosa kabilesine sadık insanlar arayacağız. Sejuani yeni katılanları, köy yıktığı kadar kolay kabul ediyorsa, onun da güçlenme şansı var. Kışın Gazabı’nın yönettiği bir Freljord’un Demacia’ya tehdit oluşturacağı kesin. Ashe’in kabilesi tehlikede mi?

Kaynak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matrix56 -- 28 Mart 2013; 22:29:08 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.