Şimdi Ara

Freljord Savaşı Simgesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu konudan pek anlamadığım için size sormaya karar verdim arkadaşlar. Dün aram oynarken Sejuani geldi bana. Karşıda da Ashe vardı. Yan görevlerde çıktı Freljord savaşı. Ashe'yi katlet falan filan. Oyun içinde Ashe'yi öldürdüm ve oyunu da kazandık. Arkadaşlar "yeni simgen hayırlı olsun" falan dediler ama ortada ne simge var ne başka bir şey. Nedir bu simge olayı biri açıklayabilir mi bana?

• Ama olması lazım. Normal riot'un hikaye sayfalarında da Freljord Savaşı'nı kazandığında simge kazandığını belirtiliyor. Hatta simgeyle 10 oyun daha kazanırsan simgenin kalıcı hale geldiği yazılı.
  • karşıdakini öldürünce özel seslendirmeler filan var onları söylüyor ve başında bir taç çıkıyor oyun içi. Simgeyle alakalı değil olay.

10 oyun olayı artık geçti. Özel bi etkinlikti yaz başındaydı galiba. Bitti gitti unutun onu.

Taç dediğim de şu;
     Freljord Savaşı Simgesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Entropi Canavarı -- 21 Eylül 2013; 18:16:06 >
  • yemişler seni
  • Simge olayi Lissandra Ciktiginda Vardi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • simge muhabbetı düşmanı oldurunce kafanda taç cıkıyo ona dıkkat etmemıssın demek
  • Demek sadece taç olayıymış, teşekkürler cevap verdiğiniz için arkadaşlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.