Şimdi Ara

FRENİ TUTMAYAN SIFIR ARABA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
3.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi dilekler için teşekkürler arkadaşlar.
  • drive_earth D kullanıcısına yanıt
    Aracı servise bırakmadan önce, tüm yasal haklarınızı kullanmaya başlamalıydınız. Şimdi araç ellerinde , istedikleri müdahaleleri yapabilir , gerçekten olsası bir sorunun izlerini temizleyebilirler. Sonradan hiçbirşeyi de ispatlayacak ve hakkınız savunacak bir imkanınız kalmadıktan sonra neyin , nasıl , peşine düşüp , hak iddaa edebilceksiniz? Normal bir kaza yada problem olmadığınızı düşündüğünüz aracınızı , baştan servise teslim etmeyecektiniz. Artık bu saatten sonra nasıl bir yol izlenir ? Ne yapılır ? Bu işin uzmanlarına veya avukatlara danışmak lazım , kuvvetle muhtemel .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet evet araç kesin vag.Çünkü dünyada sorun çıkartan tek kul yapımı grup vag.Tövbe tövbe herkes atlamış hemen belirtiler vag vag vag diye yahu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araç 1.2 puretech 308. Ama herkes atlamış hemen ellerine fırsat geçince. Sanki dünyada başka 1.2 motor yok. Ne acayip milletiz burda mesele marka değil diyor adam herkes markayı kendince teşhis edip giydirmeye başlamış

• versin mahkemeye çatır çatır alsın hakkını tabi olay gerçekse.Bugünün vw konusu gibi geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunter06

balata da opsiyonel olmasin

saka bir yana gecmis olsun cidden can sıkıcı bir durum bir daha o arabaya guvenemezdim sahsen .

balata frende birşey olsaydı pedal basardı westinghaushava beslemeyi kesmiş olacak
  • Geçmiş olsun iyiki cana zarar gelmemiş mal önemli değil.

1.2 TSI Golf kokusu alıyorum ama 1.2 tce Clio/Captur veya 1.2 Puretech 308 olabilir. Direk VW diye girmek bence yanlış.

• Vay be.arızalı araç denilince artık fransız araçlar değil Almanlar akla geliyor.

• Bu forum çok yarı cahil insanla dolu. Baksanıza konuyu açan arkadaş marka vermemiş herkes oooo vw kokusu geldi , tamam o vwdir diyor. Yazık sanki 1.2 turbo sadece vwde var. Başka marka olsa "olabilir" dersiniz , vwde olunca "size vw almayın diyoruz" dersiniz.

Bu arada geçmiş olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: ***Leopard***

Mantiga bak

Senin ailen birine bir sey olsa(Allah korusun)insanlar gecmis olsun der sana.Ya hic toplumun icine girmedin yada etikten bir habersin

Anladim seninde 1.2 Tsi Vag grubu aracin var,ama bu durum senin aracin fren tutmamasini normal bir durum gibi lanse etmene ve bir gecmis olsun demeyi bile unutmana sebep olmus.

1978 yılında Annemi ve Babamı Almanyada bir trafik kazasında kaybettim. 1.5 sene Almanyada çocuk esirgeme kurumunda, Sonrada hayatımın kalanını türkiyede tanımadığım akrabağlarımın yanında geçti.
    Bundan dolayıdır insanların yaşadığı aptiri guptiri kazalara geçmiş olsun demek.
    Kendisi 60 yaşında olup, 90 yaşında kaybettiği annesi ve babası için başsağlığı dilemek adetim değildir.

• Öncelikle geçmiş olsun, kesinlikle peşini bırakmasın akrabanız..
    Buraya arkadaşımın/akrabamın golfünün freni kitlendi gitti bir yere gömdü yazmak yargı süreci açısından ne sorun oluşturur onu hiç anlamış değilim. Hakim tam karar verecekken VW avukatları forum sayfasını gösterince hakim: "hmm, nasıl olurda arkadaşına(akrabana) dersin, o da forumda nasıl paylaşır, afedersin evladım da haketmişsin bu kazayı, dava düşmüştür.." mü diyecek? Bana mantıksız geliyor.

• soylemeyim dedim ama tercih sizin tabiki de . marka model verilmeden acilan konularin hic bir degeri yok, insanlar bilgilenmek icin burada bence ne olursa olsun marka ve model yazilmalidir.

• Gecmis olsun.
    Renault, peugeot ve vag dan uzak durulmasini anlatan bir konu olmus ayrinti verilmeyince.
    Ayrica olay buyuk kriz yadatacak cinsten bence bilirkisi vs cagirip kazanin oldugu yerde inceleme vs yaptirilmaliydi.
    Benim aklima yokus kalkis destegi geliyor. Elektronik ariza bence. Fren tutmamasi filan oldugunu zannetmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Haydaa en cok begenilen yorumlar yukarda degil? Kapattilar mi acep

O benimde dikkatimi cekti acaba ben mi bi hata yaptim dedim. Sizinde yazmaniz iyi oldu...

1.2 turbo diyince illa 1.2 tsi mi olmasi gerek. Renaulttada var 1.2t... sertlesme deyince yapan yok aklima hyundai i20 geldi. Turboyu gorunce o dusunceden vazgectim...

Cok gecmis olsun...

• DolceVita. kullanıcısına yanıt
    1.2 TSİ, turbolu mu, tam bilmiyorum?
    Peugeot ve Renault'da da var 1.2 turbo.

• Marka/Model vermeyerek daha da çok tartışma ortamı yaratılmış...

Gizlemek nedir ki??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 28 Ağustos 2015; 0:37:49 >
  • otosarrafı kullanıcısına yanıt
    Aile avukatlığı ya da hukuk danışmanlığı mutlaka gelmeli..
  • hunter06 kullanıcısına yanıt
    Konu aslında çok açık ve bence çok önemli.. tabi görüşünüz de saygıyla karşılanmalı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: salserol

quote:

Orijinalden alıntı: ***Leopard***

Mantiga bak

Senin ailen birine bir sey olsa(Allah korusun)insanlar gecmis olsun der sana.Ya hic toplumun icine girmedin yada etikten bir habersin

Anladim seninde 1.2 Tsi Vag grubu aracin var,ama bu durum senin aracin fren tutmamasini normal bir durum gibi lanse etmene ve bir gecmis olsun demeyi bile unutmana sebep olmus.

1978 yılında Annemi ve Babamı Almanyada bir trafik kazasında kaybettim. 1.5 sene Almanyada çocuk esirgeme kurumunda, Sonrada hayatımın kalanını türkiyede tanımadığım akrabağlarımın yanında geçti.
    Bundan dolayıdır insanların yaşadığı aptiri guptiri kazalara geçmiş olsun demek.
    Kendisi 60 yaşında olup, 90 yaşında kaybettiği annesi ve babası için başsağlığı dilemek adetim değildir.

Zaten birisi olunce gecmis olsun denmez,basin sagolsun denir.

Tipki sana diyecegim gibi,basin sagolsun.Gercekten uzuldum

Bu arada canlari tehlikeye girmis bu adamlarin.Aptiri guptiri kaza denemez,velev ki sacma bir kaza olsun yine de bir gecmis olsun denir.

Neyse,daha fazla uzatmayalim.

Tekrar basiniz sagolsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Panthér kullanıcısına yanıt
    Konunun amacı bambaşka takılmışsınız markaya, marka ismiyle açılan konuların seviyesi amacı ve tartışma konuları da ayrı ya neyse..

Araç vag olsa renault peugeot veya başka bir marka olsa ne farkeder?

İsteyen istediği gruba sallasın isteyen istediği grubu yüceltsin ama bir gün şansa ihtiyacınız olacak böyle bir durumun içinde kalabileceğinizi unutmadan araç kullanın..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.