Şimdi Ara

Freya pvp server[L2J] L2Coyotex1000 Cuma günü 4 Ekim 2013 saat 20.00'da açıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
1
Favori
2.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Server cuma günü 4 ekim'de açılıyormuş beyler
  • aynen 4 ekimde grand opening. ortalama 35-50 arası online vardı betada 900 pvp yaptım hepsi güme gidecek :) napalım artık açılıştan sonra devam. türk serveri türk serveri diye yıllarca server aradık durduk aha şimdi arayanlara güzel bi fırsat bu.. gerçi türk serveri değil sadece admin türk. ama iyi bi arkadaş,burnu havalarda gibi durmuyo en azından.

serverda daha önceki sw lerde görmediğiniz rank sistemi var,(pvp ile alakalı ama birazcık farklı) rankın belli bir sayıya ulaşınca donator itemleri alabiliyosun,l2 ye para veremem diyen arkadaşlar için bulunmaz nimet bence. ama biraz zor tabi ulaşmak hayvan gibi pvp yapmak gerekiyor.

dediğim gibi server gayet iyi balance 100 üzerinden 90 larda diyebilirim. l2 nin tüm charları var serverda hani sadece GH,SPH,TANK tarzı değil. ben tricsterle oynuyorum fena değil DB de denedim oda güzel bi 300 pvpde DB de yaptım. son olarak şunu söliyim: okçu sevenler varsa serveri kesinlikle kaçırmasın derim

• boşluğa düştüm resmen neyin bakımı bu ya cumaya kadar kapalı kalacakmış :(
  • senin oyundaki nick neydi?
  • her classtan yaptım beta npc sağolsun nickerim genelde class üstüne beta yada test şeklindeydi domi12399 gibi .lang dan buluşalım açılınca belki bi türk clanı çıkarırız
  • yarın akşam 8 de açılıyormuş
  • Hayırlı olsun biraz takılıcam bende
  • açıldı beyler

215 online var şuanda 2 saat oldu daha açılalı :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fthbr -- 4 Ekim 2013; 22:21:22 >
  • oynayanlar nick bırakabilirmi
  • server hopzone ve topzoneda hızla yukarılara çıkıyor hopzoneda ilk 5 olacak gibi bu şekilde devam ederse
    ben daha başlayamadım işlerim nedeniyle pazartesi başlıyorum .

nick:QuicKiss /Tricster clan VIP
  • Kimse beni yanlış anlamasın ama clan budalası liselilerle dolu server kimse ugraşmak istemiyor ve gidip elin gevurundan clan dileniyorlar yok böyle bişey birde solo playersanız bişey beklmeyin serverden bişey beklemeyin keyif filan vermiyor bu sekilde her kösede 1 pt ve spawna geleni kesmekden ibaret pvpler
  • clan kurdunuzmu? benim niye haberim yok ya :(
  • Oyunda nickim Judicator clan arıyanlarla türkçe dilinden haberleşelim
  • tank oynayan bi arkadaş hala aranıyor
  • bende god clienti var buna patchlesem olmaz dimi ? 5 gb clienti tekrar indirmek zor geliyor
  • h5 olsa olurduda god uymaz kanka ya h5 yada freya client lazım sana
  • beyler yarın akşama doğru 18.00'da event var Lover's(Donate) Coin ödüllü beleş eşya isteyenler buyursun

http://l2coyote.com/forum/index.php?topic=407.0
  • Beyler takım elemanları aranıyor donator coin düşüren bossları kesmek için oyunda pm atın (Judicator)

http://l2coyote.com/forum/index.php?topic=428.0
  • akşam altıda gene event var beyler donate coin ödüllü

http://l2coyote.com/forum/index.php?topic=450.0
  • Azimle pissleyen duvarı delermiş.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.