Şimdi Ara

friendsmu 500X

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • DÜN 500X YENİ AÇILDI YUMULUN BEYLER 1000X'TE OYNUYODUM GAYETTE GÜZEL SERVER 500LÜĞE GELİN

patchi atmanıza gerek yok 9999999x olana girin 500x olan zaten o

FRIENDS MU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noria -- 4 Ağustos 2014; 2:32:42 >

• nick Dragon oyunda ulaşamazsanız buradan pm atın yardım ederiz hemen
  • Dostum bu türk serveri değil sanırım?
  • aynen Türk serveri değil ancak guildimiz türklerden oluşmakta
  • clienti indirmeye başladım oyun içinde haberleşelim :)
  • oyuna giris yaptım MyLife
  • oyun bos ama sehir bom bos
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • patchi indiremedm :/(
  • patchi atmanıza gerek yok 9999999x olana girin o 500x olan zaten beklerim

nick Dragon

oyunda ulaşamazsanız burdan yazın nickinizi ben yazarım size

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noria -- 2 Ağustos 2014; 23:30:05 >
  • Arkadaşlar server her anlamda çok orjinal pişman olmayacağınız bi server cidden. oyundaki jewel zen ve item dengesi cok iyi ayarlanmış. herşey değerli oyunda özellikle jewelller. market sistemi var vote ile kredi yaparak kredi puanı kasabiliyosunuz aynı zamandada markettede aktif olarak item alışverişi var. şuanda tek türk guildi bizimki ve oyunun en iyi BK sı ve RF sine sahibiz. guildimizde 32 tane türk arkadaşımız mevcut ve en kalabalık guildiz şimdilik. başlamak isteyenlere kolaylık sağlayabileceğimiz ve güzel muhabbetlerin döndüğü bi ortam var. 500x olan serverda oynuyoruz şuan güzel server ve sağlam muhabbet ortamı arayanlar bi denesin pişman olmazsınız emin olun :)
  • Güzel sunucudur guildinizden epey para verip set alanda var
  • set alınmıyor kardeş guilddede öyle biri yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: inspiremu

Güzel sunucudur guildinizden epey para verip set alanda var

sen MU'ları karıştırdın herhalde kardeş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok karistirmadim sunucu ayni belki 500x olan degildir, ben kendi sunumu bakimi aldigimda oyuncularim o serverda takiliyorlarmis onlar demisti hatta admin almis parayi setini vermemis birinin https://www.facebook.com/juniors.middle?fref=ts server sahibi bu zettamu 2inci sunucusu hatta geçen gün 2 sunucularini kapattmistim bizim playerlerimizi para ile aldiklari setleri vermedigi için sunucularini 1 saat kapatim cok orjinal bir sunucu degildir sadece sunucu ayarlari güzel ayarlanmis ama parasal bir dönüş amacli acilmis bir sunucu kesinliklen oynamayin veya benzeri bir sey demiyorum yanliş anlaşilmazsin bende girer bakar eksigim varsa tamamlarim serverlari girip örnek su anda kapattim sunucuyu orjinal olmadigini gormeniz icin

• Serveri sahiplenmiyorum ancak şuan serverde herşey yolunda ne disconnect nede full setli birini gördük. Amacınızın ne olduğu çok açık. Lütfen bu tür şeyler yapmayın.Kendi serverinizde daha başka yollarlada başarılı olabilirsiniz. Teşekkürler.
  • server hakkında bilgilendirme yaptım ben sadece zaten oynamak isteyen arkadaş gelir görür onun zevkine uygunsa ortam sarıyorsa devam eder istemezse devam etmez :) mevzu basit aslında
  • Sözlerim yanliş anlaşildi herneyse bir oyun icin kendimizi yormaya deymez başarilar.

Not: sunucumuzu gelin dedigimi anladiniz kesinliklen gelmenizi istemiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.