Şimdi Ara

FRISBY CR525U 5.25 kart okuyucu yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  FRISBY CR525U 5.25 kart okuyucu yardım
    arkadaşlar bu kart okuyucu diğerlerinden biraz farklı herhalde. bende notebook var ve 5.1 ses kartı olmadığından henüz logitech x530 umu tam verimle kullanamadım. onun için bir ses kartı arıyordum ki bunu gördüm. üzerinde ses kartı çıkışı varmış. 25-30 tane site inceledim ürünün satışını yapan ancak biinde de fazladan bir bilgi yok. Acaba ürünü kullanan bir arkadaş var mıdır? Sorum= ürün logitech x530 da tüm hoparlörlere ses dağıtır mı? çok acil yardım olursa sevinirim.
    ürün=
    http://www.pcdepo.com/asp/show_stock.asp?product=AB970FRI03

• 5.25" lik bir cihaz. Dolayısıyla masaüstü PC lerde ön yüzdeki cd-dvd yerine takılarak kullanılabiliyor, notebook için kullanışlı olacağını sanmam.
    Bne de bu ürüne bakıyordum aslında eski pc deki çıkışları arttırmak için ama anlamadığım şey kasanın önüne taktıktan sonra usb içni nereye bağlantı yapılacağı. Benim pc usb1.1 olduğu için bunu taktığımda da 1.1 bağlantı mı alacağım yoksa 2.0 a yükselecek mi?
    PCI USB 2.0 kart almıştım bir tane. Ondan 2.0 çıkış aldım ama bunu alırsam nereye takacağım ???
    Alttaki yorum kafamı karıştırdı

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=698&productid=bd71944

Bu ürün için toplam 1 yorum yapılmıştır.
    Ortalama Değerlendirme :
    29.01.2008 ne ararsan var
    ürün gerçekten çok güzel bir ürün kullanımı rahat, USB çıkışına bağlanıyor ve güzellikleri başlıyor;1 USB ile kazanılalar 3 USB,kart okuyucu,ses kartı,mikrofon girişi çok amaçlı olaması güzel çeşke birazda küçük olsaydı.ama ürün yinede çok güzel çok fonsiyonu var.şiddetle tavsiye ederim hemde bu fiyata hepsiburada.coma tşk.
    Gürhan BOZGEYİK - Yaş: 28 , SEYDİŞEHİR/Konya/Türkiye

(Edit : hepsiburada linki eklendi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hypericum -- 8 Nisan 2008; 16:37:02 >

• gürhan hepsiburadada yorum yapmışın, bende aldım ama henüz bağlamadım(bağlayamadım) aletin arkasında usb haricinde elektrik için çıkış kablosu var, onun dışında ıeee 1394 bağlantısı için küçük küçük uçlar var aynı şekilde ses kartı için o küçük küçük çıkışlar var da bende p4 anakart var onun neresine takacam:) yardımcı olurmusunuz, acemiyiz işte
  • Bu aleti bende almak istiyorum ama Hypericum dediği gibi bu aletin nereye nasıl bağlandığı konusunda en ufak bir bilgim yok. Yani anakart üzerindeki usb bağlantı noktalarına mı yoksa direkt kasanın dışındaki usb çıkışlarına mı bağlanıyor. Aleti tam olarak anlayamadan almakta istemiyorum. Hepsiburada ve koysepete'ye soru da sordum ama cevap verileceğini ya da verilse bile faydalı bir bilgi verileceğini sanmıyorum. Bilen ya da kullanan arkadaşlar yardım edebilirlerse çok makbule geçer.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasan_hzl

Bu aleti bende almak istiyorum ama Hypericum dediği gibi bu aletin nereye nasıl bağlandığı konusunda en ufak bir bilgim yok. Yani anakart üzerindeki usb bağlantı noktalarına mı yoksa direkt kasanın dışındaki usb çıkışlarına mı bağlanıyor. Aleti tam olarak anlayamadan almakta istemiyorum. Hepsiburada ve koysepete'ye soru da sordum ama cevap verileceğini ya da verilse bile faydalı bir bilgi verileceğini sanmıyorum. Bilen ya da kullanan arkadaşlar yardım edebilirlerse çok makbule geçer.

Dün frisby teknik servisine konu ile ilgili bir mail atmıştım.Bugün cevapladılar. Cevapta kartın anakart üzerindeki girişlere takıldığını söylüyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.