Şimdi Ara

Frisby foem 300w

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Elimde şu an Gigabyte a320m anakart, Amd r3 2200g İşlemci, ddr4 8gb ram 500 gb hdd var bunları benim eski kasaya takıcam ama eski kasanin psu Frisby Foem 300w henuz psu almadim onumuzdeki ay alicam. Yeni psu alana kadar bununla idare etsem bir sorun olur mu? Bu psu'nun cok kotu oldugunu duydum ama beni 1 ay goturur mu sistemime zarar verir mi merak ediyorum ve bana psu onerisinde bulunursaniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theimam5 -- 16 Kasım 2022; 10:35:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bunun garantisini veremeyiz, kullanma diyebiliriz anca. Yüke sokmayacaksan "normal şartlarda" sorun olmaz ama psu aşırı kullanılmışsa, iç devrede sorunları varsa, en ufak bi koruması olduğunu sanmıyorum; tüm sistem gider. Bu yüzden kullanmamalısın.

Sabret, en azından kafan rahat etsin.

• Sistemde harici ekran kartı olmadığı için ben olsam risk alıp kullanırdım. Aklınızda bulundurmanız gereken tehlike voltaj dalgalanması veya elektrik gitmesi durumlarında güç kaynağı problem çıkarırsa sisteme zarar verebilir.

İlerde orta halli bir ekran kartı eklemeyi düşünüyormusunuz yada 2 sene sonra daha güçlü bir bilgisayar alma niyetindemisiniz yoksa bu bilgisayar böyle mi kullanılacak? Ona göre güç kaynağı önerisi verelim

• Sorun olmaz, 150Watt kadar çeker sistem azami, donanımlarınız giriş seviye. Çer çöp PSU'lar bile o kadar iş görüyor, onlardan daha kötü olmadığı aşikar.

• Bahsedilen psu en kötü markalar arasında everest markaları gibi... sistem düşük bir sistem ve ekran kartı olmadığı için sistem de idareten kullanılabilir ama kimse o zaman içinde sıkntı çıkarır mı

çıkarmaz mı diye garanti veremez.

Voltaj dalgalanmaları , akım sorunları, elektrik kesintilerin de ne sıkntı çıkacağı bilinmez, sorun olursa o psuda koruma namına bir şey yoktur.

Tabiki bunlar kesinlikle olacak diye bir şey de yok. Şansa bu sistem 6 ay veya daha fazla bile sorunsuz çalışabilir. Ekran kartı olmadığı için yüke fazla giremeyeceğinden büyük bir sorun çıkmayabilir.

Karar yinede sizn. İlerde parçalar değişecekse ve ya en azından ekran kartı alınacaksa söyleyin ona göre psu önerelim. Daha düzgün iyi bir markanın 500 wattı falan gibi...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Powerboost PSU 650W
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.