Şimdi Ara

Frisby Glass Edition[Soft Mod] (Güncellendi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Frisby Glass Edition[Soft Mod] (Güncellendi)

Yapılanlar:

-Yan kapak kesilerek pencere açıldı ve cam silikonlanarak takıldı(pleksi olması gerekiyordu ama ufak bir yerde yaşıyorum)
    -Kablolar amatörce toplandı(izole bant ile)
    -Power butonunun ledi devre dışı bırakıldı.

-Şerit led bağlandı(12volt molexten güç alıyor)

Maliyet:
    -Şerit ledler-->4 Tl
    -İzole bant-->75 krş
    -Silikon-->5 tl (elimde vardı)
    -Bir adet çay-->35 krş(Kapağı kesen "usta"ya)

16.12.2010 Yan Kapak Piano Siyahı Boyandı

Boya Maliyeti:
    Akçalı Parlak Siyah Sprey-->8 Tl
    1000'lik Zımpara Kağıdı-->50 Krş
    Bez Maske-->1 Tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deadly105 -- 16 Aralık 2010; 23:16:23 >

• mod moddur kardeşim inşallah ileride daha güzellerini yapman dileklerimle...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuruerhan

mod moddur kardeşim inşallah ileride daha güzellerini yapman dileklerimle...

Yorumun için teşekkür ederim
  • fena olmamış hocam ama kapakta çapaklar var... keşke zımpara alıp biraz zımparala saydın çok şık ve güzel dururdu kasan... ama olsun yinede güzel olmuş ilk mod. için... moda devam devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: weast60

kapakta çapaklar var...

Kapağı yakında boyamayı düşünüyorum zaten

Edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deadly105 -- 15 Aralık 2010; 15:42:15 >
  • Derhal izole bantları sökmeni öneririm aksi takdirde sıcaktan bantlar ısınıp açılır ve yapış yapış bir kıvama gelir. Onun yerine fosforlu ayakkabı bağı ile ide kablosunu ve diğer istediğin kabloları sarabilirsin. Bunların dışında güzel. Devamını bekleriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokmence

Derhal izole bantları sökmeni öneririm aksi takdirde sıcaktan bantlar ısınıp açılır ve yapış yapış bir kıvama gelir. Onun yerine fosforlu ayakkabı bağı ile ide kablosunu ve diğer istediğin kabloları sarabilirsin. Bunların dışında güzel. Devamını bekleriz

Tavsiyen için teşşekür ederim.Ayakkabı bağcığından ziyade sleeve getirtmeyi planlıyorum.(bizim bilgisayarcılar o ne diyorlar)

Yakında üst kapağa da fan takmayı planlıyorum.Mod işinde sınır yok:D
  • kabloları sleeve ile daha bir toparlayıp boş zaman varsa kasanın içinide boyamak güzel olur
  • Arkadaki 12 cm Fan oraya sanki biraz büyük olmuş 8cm lik koysab daha hoş olurdu.Bide Fan Niye Dönmüyor baglamayımı unutdun dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: REMDER

kabloları sleeve ile daha bir toparlayıp boş zaman varsa kasanın içinide boyamak güzel olur

Sleeve ya da ayyakabı bağı ile toparlayacağım.İlerde içini boyarım belki

quote:

Orijinalden alıntı: unicornn

Arkadaki 12 cm Fan oraya sanki biraz büyük olmuş 8cm lik koysab daha hoş olurdu.Bide Fan Niye Dönmüyor baglamayımı unutdun dostum

Fan takılı ve çalışıyor.Fotoda çıkmamış

Fanın boyutu büyük olmasına rağmen son derece sessiz ayrıca performansı iyi ilerde ledli de takabilirim

---------------------------------------------------

Yan kapağı Piano Siyahına (weast60'ın dediği gibi çapaklar vardı) boyadım.Şuan kuruyor.Kuruyunca fotolar gelecek.

Şimdilik bu kadar

EDİT:Kapak Boyandı ve Kurudu resimler geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deadly105 -- 16 Aralık 2010; 23:17:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gokmence

Derhal izole bantları sökmeni öneririm aksi takdirde sıcaktan bantlar ısınıp açılır ve yapış yapış bir kıvama gelir. Onun yerine fosforlu ayakkabı bağı ile ide kablosunu ve diğer istediğin kabloları sarabilirsin. Bunların dışında güzel. Devamını bekleriz

İzole bantları söktüm.Onun yerine kablo kelepçesi taktım

Up Up Up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.