bekliyorum humanım lwl 72 nick blck elimden geleni yaparım
Kardeş nasıl birşey bu frKo bir anlatırmısın ya
quote:
Orijinalden alıntı: KarusAlem
quote:
Orjinalden alıntı: KarusAlem
Kardes simdi frko soyle bisey:kolay lwl alma var mageler kasarsa 1 gunde 60 olursun en iyi eslanta uruk trodnda kasılır itemler var npclerde shel yok ama 2tane canavar kes hemen duser ironx-ironbow gibi aletler var npc lerde (satıcı) boyle gusel bir oyun utrklerde baya cok gelmenizi tavsiye ederim
quote:
Orijinalden alıntı: fourhuman
quote:
Kardes simdi frko soyle bisey:kolay lwl alma var mageler kasarsa 1 gunde 60 olursun en iyi eslanta uruk trodnda kasılır itemler var npclerde shel yok ama 2tane canavar kes hemen duser ironx-ironbow gibi aletler var npc lerde (satıcı) boyle gusel bir oyun utrklerde baya cok gelmenizi tavsiye ederim
Alıntıları Göster
ben indirdim de oyunu nasıl oynicam yaa rar halinde indi
quote:
Alıntıları Göster
yaw pm atmak nasil? sonra derular aposlar skeleton lord filan neredE?
quote:
Orijinalden alıntı: NaughtyBro
yaw pm atmak nasil? sonra derular aposlar skeleton lord filan neredE?
Alıntıları Göster
ya ark lar ben char actım oyuna balanırken load char data %10 pat takıldı bilgisayarkafayı yedi
%10 oluyo char data hata veriyo yardım lütfen pilis.
ben girersek ne olim işşallah hepimiz oynicam oyunu::::::::::::=ben girince neolim hepbirlikte oynarız keseriz milleti
quote:
Alıntıları Göster
quote:
arkadasım rar halinde inicek ve sen icindekini calıstırıcan oyunu yukle uyelik al gir oyna
serdar sana gelince %10 takılmaz patchleride yukleyin launc dan girin herzaman %10 takılmıyor o devam eder sen karısma orasına giricektir bekliyorum
quote:
quote:
arkadasım rar halinde inicek ve sen icindekini calıstırıcan oyunu yukle uyelik al gir oyna
serdar sana gelince %10 takılmaz patchleride yukleyin launc dan girin herzaman %10 takılmıyor o devam eder sen karısma orasına giricektir bekliyorum
Alıntıları Göster
quote:
ben orc um ama bana azıcık yardım etsen hani biraz warior shell falan
quote:
ya ark lar ben char actım oyuna balanırken load char data %10 pat takıldı bilgisayarkafayı yedi
ben girersek ne olim işşallah hepimiz oynicam oyunu::::::::::::=ben girince neolim hepbirlikte oynarız keseriz milleti
turkce biraz pls
kesinliklşe warior ol derim ben cunku asas tam bi felaket spike dan sonra skill kullanamıyon falan ama mage de guzel olur cunku snatcherlardan safir cıkıyo 20 k dan npc ye gidiyo alanla snatcher kessen uff
bide beyler npc leri oldurebiliyosunuz ama sırtları yere gelmiyo tam dusecek yene kalkıyı hacıyatmaz gibi oynuyom npc ile
BU ALEMDE NPC Yİ TEK GECERİM
quote:
Orijinalden alıntı: Zummet
quote:
ben orc um ama bana azıcık yardım etsen hani biraz warior shell falan
quote:
turkce biraz pls
kesinliklşe warior ol derim ben cunku asas tam bi felaket spike dan sonra skill kullanamıyon falan ama mage de guzel olur cunku snatcherlardan safir cıkıyo 20 k dan npc ye gidiyo alanla snatcher kessen uff
bide beyler npc leri oldurebiliyosunuz ama sırtları yere gelmiyo tam dusecek yene kalkıyı hacıyatmaz gibi oynuyom npc ile
BU ALEMDE NPC Yİ TEK GECERİM
Alıntıları Göster
oke kardes sanada yardım edelim humanım 72 lwl warior nick:blck
quote:
oke kardes sanada yardım edelim humanım 72 lwl warior nick:blck
Alıntıları Göster
kardeş üyelik linkini kopyala yapıştır yapıyorum olmuyo
quote:
Orijinalden alıntı: .ProtoN.
kardeş üyelik linkini kopyala yapıştır yapıyorum olmuyo
Alıntıları Göster
al kardes msn vereyim uyelik te sorun var bende fazladan uyelik var simdilik tadını cıkar
indirmek için siteye girdim bir sürü dowlaoad var yok amarica germany hangisi bu ya
bide arkadaşım bende knightta var 2 sini birden kaldırırmı makina ????????????????
quote:
Orijinalden alıntı: zemzem00
bide arkadaşım bende knightta var 2 sini birden kaldırırmı makina ????????????????
Alıntıları Göster
ben indirdim yrm saatte sadece wormlerle 30 oldum
quote:
Orijinalden alıntı: knight_1084
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: knight_1084
kardeş hangisini indirdin dowload linkinde bir sürü var bide knightta var bende 2 si bir çalışırmı kaldırırmı makina
quote:
Orijinalden alıntı: zemzem00
quote:
kardeş hangisini indirdin dowload linkinde bir sürü var bide knightta var bende 2 si bir çalışırmı kaldırırmı makina
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: zemzem00
quote:
kardes sorun etme herhangi birisi farketmez sonra dan mavi downnload lardan birine bas sonra ustte site adı cııcak mavi renkte ona tıkla indir
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: zemzem00
quote:
kardes sorun etme herhangi birisi farketmez sonra dan mavi downnload lardan birine bas sonra ustte site adı cııcak mavi renkte ona tıkla indir
Alıntıları Göster
oynamayın basta zevkli sonradan oynadınıza pisman olursunuz gecen zamana yzık
Bence Gayet Zevkli Oyuna Dun Basladım Lvl 51 Warriorum 3 tane +8 raptorum war / +8 shell war 2 parca / +7 shell war 3 parca ... bankam full shell dolu gıreyım ss koyucam charımdan herkese tavsıye ederım Frkoya Gelin
quote:
Orijinalden alıntı: 4n1L
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: anls1907
Alsana cevap buriden geldi
Buri sana gelince kardes iyi eglenceler begendigin icin sevindim
quote:
quote: