Şimdi Ara

FRKO OYNUYAN BAKAR MISINIZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YENİ ÜYELİK ALAMIYORUM YARDIM EDERMİSİNİZ YADA 3 KİŞİLİK YERİN 3 Ü NÜDE DOLDURDUM NASI SİLİCEM 2 SİNDEN BİRİNİ ÖĞRETİR MİSİNİZ. VE Bİ BAN SEBEBİ
    YA LUNARVALEY DE YANLIŞLIK LA KARUSLARIN ORAYA GEÇTİM ÖNCE GUARDLARLA BİRAZ KAPIŞTIM SONRA ÖLDÜM KARUSLARIN MEKANINDA DODUM 3 KİŞİ BİRDEN DALDI VE ÖLDÜM SONRA DC VERDİ ADAMIMIN ÜSTÜNE GELİNCE YİNE DC VERİYO YANI BAN BURDA BAN SEBEBİ GÖRE BİLİYO MUSUNUZ? VE YENİ ÜYELİK NASI ALICAM LÜTFEN SÖLEYİN !!

• 3 kişiden birinin üstüne gel yukarıda delete var ona bas sonra çıkan yere 1 yaz adamın silinir kolay gelsinn
  • geçmiş olsun yemişsin.ilk ban 3 gün sonra oto. açılır.arkadaşın dedi doğrudur.adamının yukarsında delete var ona bas charın silinir.bu arada ismin ne belki seni bretthe kesmişimdir.benim ki xxxmanxxx.
  • quote:

Orjinalden alıntı: AZRAIL_19

3 kişiden birinin üstüne gel yukarıda delete var ona bas sonra çıkan yere 1 yaz adamın silinir kolay gelsinn

ban sebebin çok basit head gm ler izin vermediği sürece orc veya human towna giriş yasaktırr ama sen yanlışlıklada olsun girmişsin 3gün sonra charın açılır geçmiş olsun kaç lvldin bari?
  • quote:

Orjinalden alıntı: aaabbbccaaa

geçmiş olsun yemişsin.ilk ban 3 gün sonra oto. açılır.arkadaşın dedi doğrudur.adamının yukarsında delete var ona bas charın silinir.bu arada ismin ne belki seni bretthe kesmişimdir.benim ki xxxmanxxx.

HATIRLAMIYORUM SENMİ KESTİN AMA BEN ÖLDÜKTEN SONRA BİLEREK DOĞMADIM 4 KİŞİ BEKLİYODU BELKİ SEN ORADADIN SAAT :01:30 CİVARI BENİM NİCK X0X0X0 NİCK BUYDU
  • YENİ KURUCAM SİZCE NE KURAYIM MAGE KURDUM BİŞEY ANLAMADIM MAGE DENDEFANS BERBATTI 590 DEFANS 50 LVL MAGE NE İŞ ANLAMADIM VE POİNT VE SİKİL POİNT DAĞILIMI HAKKINDA YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM
  • LÜTFEN ŞU SİKİL POİNT VE POİNT E YARDIM EDİN
  • yardım edin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.