Şimdi Ara

FrodoBaggins | Archer Pk And Vs Movie [OldSchoolKo] [Kronos] [Part 1]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba uzun bir aradan sonra :)
    Uzun zaman oldu knıght oynamayalı :) Oldschoolko yeni server açmış kronos diye , dostlarımla oraya başladık.
    Archer olarak yeni bir video yaptım , KinqMaRihuana ismini kullanırdım genelde ama FrodoBaggins olarak açtım çarımı . :)
    neyse boş konuşmayayim İnşallah beğenirsiniz İYİ SEYİRLER DİLERİM.

Link =www.youtube.com/watch?v=FbjGfzAg42U

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehovic -- 26 Şubat 2013; 13:02:43 >

• cidden serverda 5li 3lü oklara cd gelmesi gerekiyor

tebrikler bu arada xenon kaya kero gibi item babalarını kesmek herkese nasip olmaz
  • güzel video
  • quote:

Orijinalden alıntı: GangstaCity

cidden serverda 5li 3lü oklara cd gelmesi gerekiyor

tebrikler bu arada xenon kaya kero gibi item babalarını kesmek herkese nasip olmaz

yok kardeşim cd gelmesi imkansız :) myko server olduğu için yani. yoksa 1500 user oyunu bırakır :D

bu arada teşekkür ederim beğenmene sevindim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehovic -- 7 Şubat 2013; 10:36:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KinqMaRihuana

quote:

Orijinalden alıntı: GangstaCity

cidden serverda 5li 3lü oklara cd gelmesi gerekiyor

yok kardeşim cd gelmesi imkansız :) myko server olduğu için yani. yoksa 1500 user oyunu bırakır :D

bu arada teşekkür ederim beğenmene sevindim :)

minora getirdiler valla hazırlıklı olun

• quote:

Orijinalden alıntı: Los Blancos

Dostum ctrl minor aktif mi?

malesef kardeşim :( ama çok guzel server 1500 e kadar user var . 3 senedir açık :)
  • 3 senedir açıkta yeni server açılınca bundan önceki serverdaki charlara yazık oldu çöp oldu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Empleador

3 senedir açıkta yeni server açılınca bundan önceki serverdaki charlara yazık oldu çöp oldu

hayır kardeşim öyle birşey olmadı :) Xydonis adlı serverda herkesin 3 yıl önceki çarları duruyo benm hala ilk kurduğum KinqMaRihuana adlı çarım duruyor :):)
  • quote:

Orijinalden alıntı: KinqMaRihuana

quote:

Orijinalden alıntı: Empleador

3 senedir açıkta yeni server açılınca bundan önceki serverdaki charlara yazık oldu çöp oldu

hayır kardeşim öyle birşey olmadı :) Xydonis adlı serverda herkesin 3 yıl önceki çarları duruyo benm hala ilk kurduğum KinqMaRihuana adlı çarım duruyor :):)

xydoniste eski charlar duruyorda o serverda artık oynayan yok ki bomboş server o anlamda söyledim bu arada video güzel olmuş char güzel :)
  • Tebrikler güzel video güzel playerlık. Dikkatimi çekti de eukonun eskileri buraya geçmiş gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: EMRE KAPTAN

Tebrikler güzel video güzel playerlık. Dikkatimi çekti de eukonun eskileri buraya geçmiş gibi

eyvallah kardeşim :) hemen hemen öyle .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ruoja

güzel video

Teşekkür ederim :)
  • Gene sen ve gene archer. Gerçekten gördüğüm en iyi archerlardansın. Tebrik ederim. Bende başladım kronosda bakalım arada oynuyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blitxkrieg

Gene sen ve gene archer. Gerçekten gördüğüm en iyi archerlardansın. Tebrik ederim. Bende başladım kronosda bakalım arada oynuyoruz

eyvallah kardeşim :) zevk verebildiysem ne mutlu bana
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.