Şimdi Ara

Frogmu MuToolz vs. Web Site kurulumu (YArdim) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Mu-Türkiye

local kurdum deniyeyim 10 dk..

---

Herhalde sendede bı problem cıktı :s neyse olmuorsa ugrasma boswer :S
    Trex bı de sen el atsan Resımlı Frogmu kurulumunu anlatsan bıze.. :)
  • Görüldüğü gibi hostta olan normal çalıştırdım ama localdekinde bir ayar var sanırım biraz araştırmak lazım..Çözeriz bu gece...

-----------
  • sendeki sorunu anlayamadım ki ya anlatmak istediğim şu sql için bütün ayarları destekleme ayarını yapmamışsın nasıl anlatim bak şimdi local fln yazıyorya sql de sag tus tıklıyorsun security var orda sql server and windows auth... bunu işaretliyeceksin altında daha secenekler war none - all - .... onlardan all ı işaretliyeceksin yapamazsan söyle busefer sql i kurup resim cekim
  • Config dosyasının ıcındekı Dbpass vea baska gereklı bılgıler warsa onları sılıp Bı yere eklermısın Confıg dosyasını Olmadı bende host a kurayım sıteyı ugrasmayım bosuna local kurmaya.
  • Kuracağın host makinesinin işletim sistemi linux olursa yine bağlanmaz mssql e.
    Windows hosta kurmalısın..Yada biraz beklemelisin..

Config dosyası burda.. sa taraması yapılır die biz Administrator yapmıştık kullanıcı adını seninki sa ise değiştir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mu-Türkiye -- 16 Haziran 2006; 19:20:10 >
  • New Users...! SA gibi şifrele hack olmasin tabi site olrusa hehe
  • Çok teşekkurler 3 gundur ugrasıodum Senın sayende cozdum :D
    http://85.101.108.124/
    bakın actım sıteyı :D sımdı Artık ıstedıgım gıbı uzerınde dizayn yapabılırım :)
  • açıldımı server?
  • Arkadaşlar yanlıs anlamayın server fılan acıldıgı yok Ben sql ye nasıl baglancagını ogrenmek ustunde dızayn yapmak ıcın Sıte kurdum... Bu arada Bıraz daha bırakalayım su frogmuyu 1-2 gune kadar foruma nasıl kuruldugu hakkında resımlı bı dokuman yapcam Tesekkurler hersey ıcın Turkiye :D
  • sorun değil yardımcı olabildiysek ne mutlu..

-----------
  • bende yapıcam
    arkadaslar
    yardım edin banada msn walpaper_cs@hotmail.com yardım please
  • :) Sevıncım kısa surdu Acc Alınmıor Regısterde Lınk yoktu ılk basta Idreg.php ye yonlendırılcek Lınkı ekledım bılgılerı gırdıgım halde acc alınmıor :s
  • idreg.php dosyasını deiştir

edit=tam dedigim gibi değişmiş sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi --tReX-- -- 16 Haziran 2006; 21:13:45 >
  • Değiştiricemde neyle? trex msn warsa pm den msnı werırmısın?
  • ARkadaşlar neyapmam gerekıor Acc weremıorum...??
    İncelemek ısteyen ıcınhttp://85.101.108.124
  • ARkadaşlar YArdım edebılcek bırısı yokmu ? Su regıster halledeyım..
  • idreg ve register dosyalarının yenilerini at www klasörüne
  • bende ıdreg ve regıster dosyaları hıc degısmedı kı Frogmu kurdum ben Confıg ı ayarladım acıldı sıte...:( Bı regıster kaldı sorun :s
  • Mu-Turkiye Mumkunse Sana Acaıp Yuk oldum :( Idreg.php Dosyasını Atarmısın bana?
  • buradan indirebilirsin ama sorunun ondan kaynaklandığını sanmıyorum local işini ben şimdi hallettim ve o tür bir sorunla karşılaşmadım..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.