Şimdi Ara

fronpage mi? dreamweaver mi? neden?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • fronpage mi? dreamweaver mi? neden? evet arkadaslar birisine yogunlasmak istiyorum ama karasiz kaldim. yeniyim bana eksilerini ve artilarini soyleye bilirmisiniz...

• İkisinide kullanmıştım baya önceden tek tek sebep sayamam ama dreamweaver daha aklı başında bir program ve daha esnek diyebilirim.
  • frontpage fazladan kodlar ekliyor ama arkadaşın da dediği gibi bir iki gün sürebilecek bir ısınma turundan sonra dreamweaver ile çok ensek bir şekilde çalışabilirsin.
  • Dreamweaver.. Ara sırada olsa Frontpage
  • Dreamweaver

mesela dreamda tablolara daha hakim oluyorsun vsvs öğrenmişken dream öğren derim ingilizce ama daha gelişmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ylcnsntrk -- 30 Ağustos 2007; 14:08:09 >
  • Fp başlangış için iyi ama ileri gitmek içinde dw
  • başlangıcı bence dreamweaver da yapman lazım hiç başlama frpnt pagee....
    dreamweaver acemilere de hitap ediyor...
  • frontpage türkçe dreamweaver ingilizce ama dreamweaver ın türkçe yaması var mesela yaptığın flashı dreamweaver a çok kolay koyuyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6418E089B -- 1 Eylül 2007; 18:21:37 >
  • türkçesi ingilizcesi bu iş zaten biraz ing. gerektiriyor..dreamweaver kesinlikle..bulaşma hiç frontpage e
  • Dreamweaver microsfotun programlarına girme kahrolursun
  • Başlangıç için html devamı için dreamveawer tavsiye ediyorum. Arkadaşlar uyarmış eğer kullanmadıysan front a hiç girme. o program çok kısıtlı senin tasarımını geliştirmeni engeller hatta kısıtlar tabi ki seçim senin kolay gele iyi çalışmalar
  • dreamweaver
    bak bu siteyi dreamweaver la yaptımhttp://www.hamzaapaydin.web.tr
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.