Şimdi Ara

Frozen 2 (2019) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Güzel haber.Beklenti yüksek bu sefer,eğer senaryosu güzel olursa yine başarılı olur.Frozen Fever'ıda izledim.Güzeldi gayet.Karakterleri tekrar görmek güzel.Ne yalan söyleyeyim Elsa'nın kıyafetine bayıldım
  • Valla ben hiç beğenmemiştim.
    Inside Out ve Oyunbozan Ralph daha güzel animasyonlar bana göre

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Niye bu kadar ciddi bir hava var anlamadım. Frozen: Endgame olsaymış ismi?
  • Endgame fragmanından daha çok coştum açıkçası fragman beni de şaşırttı beklenenden ciddi bir fragman olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victor zsasz -- 13 Şubat 2019; 21:41:47 >
  • Frozen görünce aklıma direk hayatta kalma temalı Frozen filmi geldi dedim o filmin 2.si ne alaka. Ama harika bir filmdir hayatta kalma temalı film sevenlere tavsiye ederim.
  • İzledim. Açıkçası çok şaşırtıcı bir hikaye yoktu. Çekilmesede olurmuş.

Olaf'ın hikaye anlatma sahnesinde yarıldım.
  • Bu filmi merak ediyorum. Listeye alayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galaxy. -- 6 Ocak 2020; 22:59:18 >

• Bu film dünya genelinde tüm zamanların en çok hasılat eden animasyon filmi olmuş
  • Buralarda pek kıymeti bilinmese de kız çocuğu olanlar izlemiştir filmi şimdiye kadar. Bizimki ilk filmi milyon kere izlediği için 2. filmi de sinema da izledik beraber. milyonununcu izleme de ben de büyük bir kısmında yanında olduğumdan artık ilk filmi ezbere biliyorum sayılır ama ikinci film pek o kadar olmamış sanki. hikayesi defalarca başka yapımlarda kullanıldğından belki de o istenilen etkiyi yaratmadı. Ama hasılatta coşmuştur yukarıda da yazıldığı gibi.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.