Şimdi Ara

frozr mı amp mi yoksa direct cu ıı mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaLVaToRe

quote:

Orijinalden alıntı: sulobey10

MSI al. Neden bilmiyorum ama kart tasarımları inanılmaz derecede hoşuma gidiyor :D

merhaba kusur bakmada bır şey sorucam size,

şu zmana kadar kaç asus anakart kullandınız ?
    sayısı nedır ve yıl aralığı.
    teşekkürler.
    ben kendımden ornek vereyim 15 se yakın belkıde 15 bende unuttum sayısını artık.
    1 ker bıle hıc bır anakartım servıs guzu gormedı.

msi amd chıp set 870 facıalarını unutulamaz. bır cok kullanıcıyı yaktı bu sorun. asus alanlar tas gıbı çaktı 3 sene o.c ve hala anakartlarında 1 dırhem sorun yok. 880 chıp setten bashedıyorum ornek 1 ben.
    o milatry askerı clansman bılesenle pek guvenmeyın. zaten anakart fıyatlarından bellı hangı compedenlerı kullandığı msi yın vede servisi.
    gene bir msi faciasa z77 gx 55 chıp set. hıc bır zaman ne bıops yükseltmeden nede dıger sorunllardan belını doğrultamadı. alanlarını cok uzdu. halada stabıl degıller.
    gene gigabayte amd 970 uygun anakartı olan bıosu seneler sonra oturan bır cok konuda kullnıcıyı muzdarıp eden fx 970 chıp seti.
    hala uzak durunuz. bugun konusu var mesaj attım bakınız.

gen bır gigabayte vakası Intel z 77 chıp set, aşırı ısınan anakart vede güya kullnıcıya sunulan aşırı o.c potansıyelı yok böyle bır olay. alan bır pişman.

kalite ve servis istiyor iseniz daha paranıza kıyıp asus alınız.

su z 87 chıp set gd 46 kurbanlarını bekliyporum. yakında çıkacaklar ortaya.
    aynı sekılde gıgabayte kullanıcılarıda.

Yterli sanırım senelerın bırebır gözlemleyen deneyımı size bu bilgileri sundu.

Şu ana kadar asustan başka anakart kullanmadım şu an kullandığım 3. sanırım. 3 monitör eskittim, 2 si asus(şu an da asus kulanıyorum). Ekran kartım asus, hatta modemim bile asus.

• Asus > msi > zotac alma siran boyle olsun. Direct cu ii al. Bulamazsan msi alirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

MSI al. Neden bilmiyorum ama kart tasarımları inanılmaz derecede hoşuma gidiyor :D

merhaba kusur bakmada bır şey sorucam size,

şu zmana kadar kaç asus anakart kullandınız ?
    sayısı nedır ve yıl aralığı.
    teşekkürler.
    ben kendımden ornek vereyim 15 se yakın belkıde 15 bende unuttum sayısını artık.
    1 ker bıle hıc bır anakartım servıs guzu gormedı.

msi amd chıp set 870 facıalarını unutulamaz. bır cok kullanıcıyı yaktı bu sorun. asus alanlar tas gıbı çaktı 3 sene o.c ve hala anakartlarında 1 dırhem sorun yok. 880 chıp setten bashedıyorum ornek 1 ben.
    o milatry askerı clansman bılesenle pek guvenmeyın. zaten anakart fıyatlarından bellı hangı compedenlerı kullandığı msi yın vede servisi.
    gene bir msi faciasa z77 gx 55 chıp set. hıc bır zaman ne bıops yükseltmeden nede dıger sorunllardan belını doğrultamadı. alanlarını cok uzdu. halada stabıl degıller.
    gene gigabayte amd 970 uygun anakartı olan bıosu seneler sonra oturan bır cok konuda kullnıcıyı muzdarıp eden fx 970 chıp seti.
    hala uzak durunuz. bugun konusu var mesaj attım bakınız.

gen bır gigabayte vakası Intel z 77 chıp set, aşırı ısınan anakart vede güya kullnıcıya sunulan aşırı o.c potansıyelı yok böyle bır olay. alan bır pişman.

kalite ve servis istiyor iseniz daha paranıza kıyıp asus alınız.

su z 87 chıp set gd 46 kurbanlarını bekliyporum. yakında çıkacaklar ortaya.
    aynı sekılde gıgabayte kullanıcılarıda.

Yterli sanırım senelerın bırebır gözlemleyen deneyımı size bu bilgileri sundu.

Şu ana kadar asustan başka anakart kullanmadım şu an kullandığım 3. sanırım. 3 monitör eskittim, 2 si asus(şu an da asus kulanıyorum). Ekran kartım asus, hatta modemim bile asus.

Güzel Tercihlerde bulunmuşsunuz.

• quote:

ne diyim arkadaımsın görüşlerine ehemmiyet verırım .
    severım ve sayarımda senı forumda vade bf3 de.
    vardır bıldıgın derım.
    ama bende kulaktan dolma konuşmadım inan.
    bu anakartı bır tanıdığımı aldırdım onunda bası yandı.
    o yüzden dıyorum.
    elbet teknoloji bu .
    sana en sanslı kartlardan bırı denk gelmıs. fakat cogu kullnjıcıya saenın gıbı o marka o model anakartlar denk gelmedı ıanan. yabancı forumlardada cok araştırdım ben bu ankartı arkadaşım ıcın.
    benım gozlemledıgım olay bundan ıbaretti.

evet asus ıle kankdan benım bır bağım var .
    duygusal yaklaşımda diyebiliriz.

eyvallah dostum, eksik olma - bende seni sever sayarım.

benim amacım teknolojiye ön yargısız yaklaşmak ve marka değil model ayrımı yapmak.
    2 adet aynı anakarttan alıp ikisinde de sorun yaşayan birinin de gidip başka marka model almasını kesinlikle anlıyorum.

ben şahsen son bir kaç yıl çıkan MSI ürünlerini çok başarılı buluyorum, özellikle son Gaming serisi ürünleri.
    her zaman tekrar alırım ve tavsiye de ederim, tabii ki Asus gibi 3yıl garantisi olsa daha da iyi olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 24 Nisan 2014; 10:14:20 >

• Kaç kere açılcak bu konular? kaç kere diycez DirectCUII diye.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.