Şimdi Ara

FRP Oyun!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir eski zaman frp oyunu açmaya karar verdim.Oyunu şimdi aklıma geldiğinden ilk başvuracağım yer burası oldu. Önce ben bu oyunun nasıl bir oyun olmasını tasarlamadım.Sadece size şöyle söyleyim ; eski çağ oyunu olacak .Şuanda host most almadım 4-5 kişilik bir ekip arıyorum.Ekip olmak isteyenler aşağıya yazsın ve sizler aşağya oyunun nasıl olmasını yazabilirsiniz.Teşekkürler.

• rp mi olcak? yoksa rpg türü bise mi?
  • rp olacak
  • elimden geldiğince yardım etmeye calışırım ama free mree site kurcaksan hiç ugrasma =)
  • ver hostu
    ver domaini
    bedava kurmayayım
  • Forum kurmada yardımcı olabilirim istersen.
  • Direkt rpgbbyi atıp değiştirmeden uğraşmadan açmıyacağın bir yerse elimdeki alan adını verebilirim sana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scytax -- 8 Aralık 2008; 23:31:19 >
  • Demek ekipman kurup oyun kurcan aferin sana. Hangi üniversiteleri bitirdim odtü, ege üniversitesi. Ulen yıllardır dhdeyim bi allahın kulu oyunkurmak için ekipman toplamasa olmaz. Birisi çıkıyo oyun kurcam diyo ondan, adam lazım diyo bir kaç tane kendini akıllı sanan kişiler çıkıp tamam biz yardım ederiz diyolar bir kaç gün sorna bakmışız hepsi sırra kadem basmış. Bi insan bilmediği bir işi yapmak için neden bu kadar istekli olur bilmem. Adam c++ kodlama bilmaz java bilmez oyun kurcam der. Büyüyün biraz bırakın böyle konular açmayı kendinizi geliştirin. Böyle salak konular açıp forumu kirletmeyin....
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarknessAngel

Demek ekipman kurup oyun kurcan aferin sana. Hangi üniversiteleri bitirdim odtü, ege üniversitesi. Ulen yıllardır dhdeyim bi allahın kulu oyunkurmak için ekipman toplamasa olmaz. Birisi çıkıyo oyun kurcam diyo ondan, adam lazım diyo bir kaç tane kendini akıllı sanan kişiler çıkıp tamam biz yardım ederiz diyolar bir kaç gün sorna bakmışız hepsi sırra kadem basmış. Bi insan bilmediği bir işi yapmak için neden bu kadar istekli olur bilmem. Adam c++ kodlama bilmaz java bilmez oyun kurcam der. Büyüyün biraz bırakın böyle konular açmayı kendinizi geliştirin. Böyle salak konular açıp forumu kirletmeyin....

Dimi c# vb 6 veya vb.netin web programlamasıyla cok alakası var(vb.netin azcık var gerçi).Birazcık php ve html bilse smf forumdan çok güzel bir rol yapma oyunu çıkartabilir.Ayrıca rol yapma oyunu kurabilmek için üniversite bitirmek gerekmiyor.Şuanda sahibiyle problemlerim olsada bu forumda code-tr adlı rol yapma forumunu açmıştık daha dogrusu işi o halletmişti bilmiyorum o zaman varmıydın.Ha dh bünyesinde doğru düzgün oyun açıldımı orada haklısın iki senedir bu forumdayım herkez birşeyler atıp tutuyor ama henüz düzgün birşey çıkmadı.Bu arada tanımadığın insanlar hakkında yorum yaparken daha saygılı ol veya daha az atıp tut

Hatta bu mesajımdan sonra söz vermek istemiyorum güzel birşey olucaksa alan adını vericeğim zaten yanında hostta ayarlayabilirim.Arkadaşlarımla konuşmam gerek önce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scytax -- 9 Aralık 2008; 0:13:27 >

• Arkadaşına code-tryi yarattı diye nobel ödülümü vereyim. O kadar iyi biliyosa bu işleri neden bir ekipman kuruyo. Direkman bize neler yapabileceğini gösterebilirdi. Ayrıca ''Şuanda sahibiyle problemlerim olsada bu forumda code-tr adlı rol yapma forumunu açmıştık daha dogrusu işi o halletmişti bilmiyorum o zaman varmıydın'' demişsin bu soruyu sorcağına profilime bakmayı deneseydin daha iyi olurdu. Ayrıca code-tr iğrençti. Tanımadığın insanlar hakkında yorum yaparken saygılı ol demişsin. Tanımadığım bir insana neden saygı göstereyim onu tanımıyorum tabi foruma gereksiz bir oyun yapmak için ekipman toplamsı haricinde. Şimdi size önerim 10 yıl sonra lise 2de fen alanını seçip 2 yıl fen bölmünde kalmadan sınıfı geçin. Son sene össyi kazanıp odtü internet programcılığı yada bilgisayar mühendisliği bölmünü kazanıp okulu bitirin ve o zaman oynu yazın.Birde alıntı yapmana gerek yok zaten konuya kimse mesaj yazmıyo kimseyle mesajın karışmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elbryan -- 9 Aralık 2008; 0:15:56 >

• quote:

Arkadaşına code-tryi yarattı diye nobel ödülümü vereyim. O kadar iyi biliyosa bu işleri neden bir ekipman kuruyo. Direkman bize neler yapabileceğini gösterebilirdi. Ayrıca ''Şuanda sahibiyle problemlerim olsada bu forumda code-tr adlı rol yapma forumunu açmıştık daha dogrusu işi o halletmişti bilmiyorum o zaman varmıydın'' demişsin bu soruyu sorcağına profilime bakmayı deneseydin daha iyi olurdu. Ayrıca code-tr iğrençti. Tanımadığın insanlar hakkında yorum yaparken saygılı ol demişsin. Tanımadığım bir insana neden saygı göstereyim onu tanımıyorum tabi foruma gereksiz bir oyun yapmak için ekipman toplamsı haricinde. Şimdi size önerim 10 yıl sonra lise 2de fen alanını seçip 2 yıl fen bölmünde kalmadan sınıfı geçin. Son sene össyi kazanıp odtü internet programcılığı yada bilgisayar mühendisliği bölmünü kazanıp okulu bitirin ve o zaman oynu yazın.Birde alıntı yapmana gerek yok zaten konuya kimse mesaj yazmıyo kimseyle mesajın karışmaz.

Açıkçası code-tr şuanda açık olan rol yapma forumlarının bir çoğundan kat kat daha güzel tabi bu görüş meselesi benim güzel gördüğüm şey senin için kötü olabilir.Birazcık da rol yapmaktaki tutkuna bağlı ben çok seviyorum derslikte sıkıldığım zaman kendimce hikayeler yazıyorum can sıkıntısı başladığı zamanda zaman geçirmek için o forumlarda vaktimi öldürüyorum.Şuanda meslek lisesinde veri tabanı programcılığı okuyorum.Ardından üniversite için iki senelik hakkımı kullanıp bilgilerimi pekiştireceğim.Sonrada dört senelik bir üniversiteye gireceğim demek ki burada da problem yok

Senin saygı duyup duymaman aramızdaki kalite farkını oluşturan şey zaten.Herkes senin gibi olsaydı bu forumun tadı tuzu kalmazdı.İyi ki normal insanlarda giriyor.Adam ekip kurup bir şeyler yapmak istiyorsa neden karşı çıkıyorsun ki bu forumda daha gereksiz konular açılıyor.Amacın gereksiz tartışma çıkarmak ise gayet güzel bir mesaj atmışsın.Geçmişte şahit olmuşsundur web tabanlı oyun acıcağız ekip kuruyoruz güzel devam ediyor sayfalarca mesaj attıktan sonra canımız sıkıldı vazgeçtik veya problem cıktı diyerek konuyu kapatıyorlardı.Bu onun yanında bir hiç kalır.

http://www.yalcineli.com/odul.jpg : Ben sana code-tryi yaptı diye ödül ver demedim zaten en azından bir şeyler yapmış ama yarattığın gereksiz tartışma için ben sana bir ödül ayarladım

Edit : Alıntı yapmayı unutmuşum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scytax -- 9 Aralık 2008; 0:41:55 >

• Gereksiz tartışma çıkarmadım gerçekleri yazdım. Bakalım ilerde görcez arkadaşın kurabilcekmi? Birde sana ve arkadaşına niye saygı göstereyimki siz kimsiniz. Dünyada sadece aileme(beni büyüttükleri için), öğretmenlerime(beni eğittikleri için), Atatürke(bana yol gösterdiği için) ve patronuma(aç kalmamı önlediği için) saygı göstererim gerisi faso fiso bunu unutma.......
  • quote:

Gereksiz tartışma çıkarmadım gerçekleri yazdım. Bakalım ilerde görcez arkadaşın kurabilcekmi? Birde sana ve arkadaşına niye saygı göstereyimki siz kimsiniz. Dünyada sadece aileme(beni büyüttükleri için), öğretmenlerime(beni eğittikleri için), Atatürke(bana yol gösterdiği için) ve patronuma(aç kalmamı önlediği için) saygı göstererim gerisi faso fiso bunu unutma.......

Hala arkadaşın diyorsun.Ben buradan düzgün bir oyun cıktığını anlatmak için örnek verdim sen hala arkadaşın diyorsun bunu anlayamıyorsan neden konuşuyoruz ki zaten.Okulumda başarılıyım yaşantımda başarılıyım ne sana nede senin gibilere ihtiyacım olacak ama senin bizim gibilere her zaman ihtiyacın olucak.Herkez kendini kurtarır ama öyle bir kuyruk acısı içinde yazmışsınki anlayamıyorum.Yukarıda da dediğim gibi saygı aramızda ki temel kalite farkını oluşturur.Ne yapalım benimde gördüğüm aile terbiyesi bunu gerektiriyor...

Ya pardon ya fazla yüklenmişim açtığın son konulara bakınca şaşırdım.8-12 yaş arasımısın ?.Gerçi o yaş aralığında da olgun insanlar var ama ben birazcık daha anlayabileceğin dilden yazıcam.Bundan sonra onada dikkat ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scytax -- 9 Aralık 2008; 12:54:51 >

• Gerçekten frp ve rp bilen birinin ekip toplamasına gerek yoktur... Zaten çevresinde ondan rp , frp isteyen ve onun geliştirdiği arkadaşları olacaktır. Gelipte burada son günlerde yaş sınırı 8-12 ye düşmüş DH den adam istemez.. Rp kuruyosanız ekip topluyom diye konu açılmaz. Gider yapar uğraşırsınız tek başınıza. Sanki 50 kişilik site de şimdiden ekip topluyo... Tutsun ondan sonra yetenekli gördüğün kişileri alırsın.

Ayrıca C++ tipi şeyler benzetme. Orada arkadaşın demek istediği rp bilmeden dm olayım diyen insanlar var. Bunu belirtmiş. Fakat sende sanırsam FRP konusunu tam bilmediğinden dolayı bu türde değerlendiremedin. Çok pardon :)
  • quote:

Gereksiz tartışma çıkarmadım gerçekleri yazdım. Bakalım ilerde görcez arkadaşın kurabilcekmi? Birde sana ve arkadaşına niye saygı göstereyimki siz kimsiniz. Dünyada sadece aileme(beni büyüttükleri için), öğretmenlerime(beni eğittikleri için), Atatürke(bana yol gösterdiği için) ve patronuma(aç kalmamı önlediği için) saygı göstererim gerisi faso fiso bunu unutma.......

Dünyada ki her bireye saygı dumak zorundasın. Eğer olgun bir insan olsaydın zaten sayygı duyardın. Bu konu hakkında tartışma çıkarmaya çalışmak gerçekten gereksiz. Düşüncelerini belirtebilirsin ancak düşüncelerine gelen eleştirileri ağır başlılıkla karşılıyabilmelisin.
  • danilo thann çok teşkkürler.Yardım edecekler için pm atacağım.Konu kilitlenebilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.