Şimdi Ara

FS 2004 UÇAK YÜKLEME

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
11.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar fs 2004 ebir türlü uçak yükleyemiyorum verilen linklerden denedim ama olmadı iyi bilen bir arkadaşımız anlatabilirmi tabi mümkünse link vererek birde eğer yükleyebilirsek fs 2004 ün içinde nasıl bulup uçağı uçuracagız bilenler yazarsa sevinirim teşekkürler.

• indirdiğiniz uçağı oyunu içinde bulunan aircraft dosyasının içine atın
  • mustano23 uçağı nasıl indirebilirim biliyomusun
  • karacan orası üyelik istiyor ve yabancı bi site nasıl yapıcaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: jamesssss

karacan orası üyelik istiyor ve yabancı bi site nasıl yapıcaz

www.a vsim.net buradan indirebilirsin james üye ol yalnız üyelik kolay
  • quote:

Orjinalden alıntı: KARACANNN

THY yi burdan indirebilirsin dostum.http://www.surclaro.com/download.php?op=search&query=türkish%20airlines

burası 2 indirmeden sonra para istiyo
  • mustano üye oldum bi tarif edermisin uçağı nasıl indircem sonra ne yapıcam bi tane indirmeyi denedim olmadı zip dosyası indirdi air craftın içine attım ama olmadı uçak yok güzel bi tarif edersen sevinirim teşekkürler
  • Bak searce kısmını orjinal aircraft a getir odaya turkish airlines yaz çıkan bir uçağı indir unu zipten çıkar sonra oyunun aircraft dosyasının içine at
  • tamam mustano denicem sonucu bildiririm teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jamesssss -- 20 Ocak 2007; 18:23:40 >
  • uçağı indirdiysen paralı mı
  • mustano uçağı buldum ve indirdim zipli dosya olarak fakat içinde fs2004 e atılacak bi dosya gözükmüyor uçağın resimleri ve bazı bilmediğim şeyler var ne yapmalıyım bide uçak boeing deil fs2004 boeing olmayan uçakları kabul ediyormu not bu uçak indirmek ne zor bi işmiş bi başabilsem yardımını bekliyorum teşekkürler
  • quote:

mustano uçağı buldum ve indirdim zipli dosya olarak fakat içinde fs2004 e atılacak bi dosya gözükmüyor uçağın resimleri ve bazı bilmediğim şeyler var ne yapmalıyım bide uçak boeing deil fs2004 boeing olmayan uçakları kabul ediyormu not bu uçak indirmek ne zor bi işmiş bi başabilsem yardımını bekliyorum teşekkürler

Bazı uçak dosyaları her zaman iyi olmayabilir.Sen en iyisi aşağıdaki linke tıkla oradan tasarım bölümüne gir oradan FS2004 ait uçaklar 19/10/2006 güncellendi ye gir.orada bulunan thy nin uçaklarından 3. 4. 5. 6. 7. 9. resimlerin altında yer alan linkleri tıkla ve uçakları dediğim gibi tekrar yükle

...İNDİRMEK İÇİN TIKLA...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustano23 -- 20 Ocak 2007; 22:57:41 >

• forum çıkıyo mustano nereye girip bulucam uçakları oraya üye olmam gerekiyormu
  • mustano onlarda zip dosyası olarak iniyor o şekildemi fs 2004 e atıcaz
  • Hocam pm ini şimdi gördüm LOST u seyrediyorum da İndirdiğin klasor içindeki dosyaları fs2004 klasorü içerisinde aratıp buldugun yere aynı isimde olanları kopyala. Bu işlemi teker teker yap karışıklık olmaması için. Bana biri güzel bir site vermişti ama siteyi unuttum. Yine simulator bölümünde benim açtıgım bir başlık var. FS2004 e F-16 Pach ti sanırım. Bi onu bul ordaki linkten ucakları indir istersen. Siteyi bulamazsan soyle birde ben bakayım
  • teşekkürler arkadaşlar nihayet bir thy uçağım oldu saolun varolun
  • quote:

teşekkürler arkadaşlar nihayet bir thy uçağım oldu saolun varolun

Bir değil birden fazla olması dileğimiz inşallah sana anlattığım şekilde yüklemeyi öğrenmiştirsin
  • ındırmeye calısıcam
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustano23

quote:

teşekkürler arkadaşlar nihayet bir thy uçağım oldu saolun varolun

Bir değil birden fazla olması dileğimiz inşallah sana anlattığım şekilde yüklemeyi öğrenmiştirsin

mustano kardes bende birden fazla olması için ugrasıyom ama yukarıda verdigin linkteki dosyadan şöyle bi tarif çıktı hiç bişey anlamadım (İlk önce texture.PGSW klasörü yapacaksın.sonra PMDG texture dosyanın içindekileri texture.PGSW klasörün içine kopyala.Daha sonra indirdiğin pegasus texturelerini texture.PGS klasörün içine kopyala.Üzerine kaydelsin mi diye soru sorar evet kullan.
    Sonra Aircraft.cfg dosyasını notpad yardımı ile aç.aşağıdakilari yaz ve kaydet.) yani ben surclarodan indirdigimi dedigin gibi aircraftın içine attım bitti bu niye böyle karışık? yani Bu pgsw yi nası yapcaz. YARDIIIIM

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.