Şimdi Ara

FSB hızı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

benim anakart ve işlemcim baya eski yani MSI p965 neo anakart, core 2 dou e6300 işlemcim ve 2 gb ddr2 800MHZ Kingston ram var şuan sistemi yenilemek için pek durumum yok fsb hızını arttırdım 330 * 7 : 2,3 GHZ de kullanıyorum. benim sorum fsb hızını arttırdığım zaman ram de her hangi bi oynama yapmam gerekiyomu ? ram timing leri ile ilgli bi kaç bişeyler okudum ama pek anlamadım
     FSB hızı FSB hızı

• FSB-RAM oranını ayarlarsanız(şu anda sizde 2:3 galiba) fsb'yi artırmanıza rağmen ram sabit kalabilir. Önce bir ramlara dokunmadan hızaşırtma yapmaya çalışın. ramların hızını artırırsanız volttaj vermeniz gerekebilir.
  • ramlara hiç dokunmadım sadece fsb hızını arttırdım. anakartın biosunda FSB-RAM oranlarını ayarlama özelliği olmaya bilirmi ?
  • Fsb den oc yapıyorsan illaki remlerde yükselecektir remlerinden kısıp işlemciye fsb vereceksin remleride arttırmak istiyorsan voltaj vermek gerekir ama ısınır resetler sıkıntı çıkar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ram timming lerini nasıl yapmalıyım düşükten yükseğemi yoksa yüksekten düşüğe mi ne önerirsiniz ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.