Hocam siz karar vermişsiniz fakat yanlış hatırlamıyorsam yukarıdaki listede benim aracım yok yazmıştınız bu durum da sizin karar vermeniz yeterli olmaz gibi saygılar
quote:
Orjinalden alıntı: TLGKOC
takdırmaya karar verdim ama kayseri deki brc bayilerinde cesaret yok
fsı 2.0 motora brc lpg uygulaması yapmış fakat BLR motor mu bilmiyorum. faruk bey takılacanı söyledi..
quote:
Orjinalden alıntı: oguzhannn
Hocam siz karar vermişsiniz fakat yanlış hatırlamıyorsam yukarıdaki listede benim aracım yok yazmıştınız bu durum da sizin karar vermeniz yeterli olmaz gibi saygılar
quote:
takdırmaya karar verdim ama kayseri deki brc bayilerinde cesaret yok
10 tane farkı motor yokya 2.0 fsi 150beygir motor tek tiptir avrupadada bu tarz araçlarda 2.0 fsi motorlarda gördüm ben lpg ama sistem nasıl işliyor bilgim yok
Sn TLGKOC motor kodu tutmuyor fakat aracınızın ECU seri numarası listedeki araçlardan herhangi birisi ile uyuşması halide dönüşüm mümkün iyi çalışmalar
quote:
ilginiz için tşkler sizden haber bekliyorum....
quote:
Orjinalden alıntı: 2A TEKNİK
Sn TLGKOC teşekkür ederiz size döneceğiz iyi çalışmalar
ecu seri numarasına nerden bakacam.
@tlg_koç Servisinizden yardım alın yanlış olmasın , Sonucu bende merak ediyorum bu motor tipinin sonucunu
Sn TLGKOC durumunuzla ilgili size pm gönderildi iyi çalışmalar.
quote:
ecu seri numarasına nerden bakacam.
en az sizin kadar bende merak ediyorum
quote:
Orjinalden alıntı: faruksevgili
@tlg_koç Servisinizden yardım alın yanlış olmasın , Sonucu bende merak ediyorum bu motor tipinin sonucunu
quote:
en az sizin kadar bende merak ediyorum
quote:
@sessiz@sağlıkcı Çok şekersin yaaa Hiç konuşmayıp çok şey anlatıyorsun :) Bazen anlamakta zorlansamda sonuçta seni çok sevdim
FARUK BEY benim merak ettiğim konu aynı kasa vede 2.0 fsı motorlarda farklılık olabiliyor mu?
quote:
@sessiz@sağlıkcı Çok şekersin yaaa Hiç konuşmayıp çok şey anlatıyorsun :) Bazen anlamakta zorlansamda sonuçta seni çok sevdim
1.6 otomatik passat'a da takılabiliyor mu?
Şu LPG yi FSİlara taktıranlar artsada yorumlarını alsak bizde taktırmayı düşünüyoruz yada dizele geçicez ona göre