Şimdi Ara

FSP epsilon vs Seasonic ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • FEEL marka kasamın güç kaynağı iflas etti, FSP EPSILON 600W ile Seasonic S12II-520 arasında kaldım
    ikisi de 80plus fiyatlar yakın ama uzun yıllar gidecek istikrarlı bir şey olsun istiyorum hangisini önerirsiniz
    (zorlama Seasonic M12II-620 yada başka birşey de olabilir değerse)
    işlemci c2d8400 vga ati hd4670 3 tane de dahili hdd mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eebu -- 21 Temmuz 2011; 13:06:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: eebu

FEEL marka kasamın güç kaynağı iflas etti, FSP EPSILON 600W ile Seasonic S12II-520 arasında kaldım
    ikisi de 80plus fiyatlar yakın ama uzun yıllar gidecek istikrarlı bir şey olsun istiyorum hangisini önerirsiniz
    (zorlama Seasonic M12II-620 yada başka birşey de olabilir değerse)
    işlemci c2d8400 vga ati hd4670 3 tane de dahili hdd mevcut

Seasonic M12II-620 kullanıcısı olarak tavsiye ederim, çok sessiz bir Psu modüler kablolu, ayrıca Psuların özelliklerin aşağıdaki linkten bakabilirsin
    http://www.realhardtechx.com/index_archivos/Page541.htm

• saeasonic 520w tabikide daha iyidir..
  • 150 tl civarında bir psu aranıyorsa corsair in 500W modelide alınabilir
    http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=4141
  • FSP boşver sakın ha!
  • Ben Seasonics12şll 520w aldım 150 liraya her yönden tatmin edici bir psu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Corsair 1000W PSU tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İkisi arasından Seasonic, üstte önerilen Corsair de tercih edilebilir
  • teşekkürler arkadaşlar popüler ve yüksek watt değeri için pahalı olduğu halde fsp epsilon ağır basıyordu incelemelerini filan okumuştum ama seasonic e yöneldim şimdi..
  • Acil yardım edin lütfen, seasonic siparişi verdim dün ama baktım bugün benim anakartın güç girişi 24 pinlik, oysa seasonic in ürün bilgilerinde 20+4 pin diyor. FSP de 24+4 pin diyordu sorun olurmu ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eebu -- 29 Temmuz 2011; 18:24:35 >
  • quote:

Acil yardım edin lütfen, seasonic siparişi verdim dün ama baktım bugün benim anakartın güç girişi 24 pinlik, oysa seasonic in ürün bilgilerinde 20+4 pin diyor. FSP de 24+4 pin diyordu sorun olurmu ???

20+4 de aynı şey yani bir problem çıkmaz.20+4 diye yazmalarının sebebi hem 20 pinlik anakartlara uyumlu olduğunu hemde 24 pinli anakartlara uyumlu olduğunu belirtiyor o
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghost911

quote:

Acil yardım edin lütfen, seasonic siparişi verdim dün ama baktım bugün benim anakartın güç girişi 24 pinlik, oysa seasonic in ürün bilgilerinde 20+4 pin diyor. FSP de 24+4 pin diyordu sorun olurmu ???

20+4 de aynı şey yani bir problem çıkmaz.20+4 diye yazmalarının sebebi hem 20 pinlik anakartlara uyumlu olduğunu hemde 24 pinli anakartlara uyumlu olduğunu belirtiyor o

teşekkürler hocam içim rahatladı psu yu kargoya vermişler çünkü :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eebu -- 29 Temmuz 2011; 20:12:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: maviturk

Ben Seasonics12şll 520w aldım 150 liraya her yönden tatmin edici bir psu

benimki de geldi taktım sorunsuz gayet tatmin edici kullanıyorum teşekkürler öneriler için
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: maviturk

Ben Seasonics12şll 520w aldım 150 liraya her yönden tatmin edici bir psu

benimki de geldi taktım sorunsuz gayet tatmin edici kullanıyorum teşekkürler öneriler için

Hayırlı olsun kardeşim güle güle kullan

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.