Bildirim
Fsp hydro 700 w bronze 6 +2 pin sorunu (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hocam o zaman sen de CPU için kare + 6gen sokete , iki tane 6gen sokmussun . Paylaştığın resimlerde CPU soketinde iki uçta da altlı üstlü farklı şekiller var. Yine senin CPU kablonun en sağ tarafı altlı üstlü 6gen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Olması gereken nasılsa öyle giriyor zaten. Klips yönünün tersine takamazsın ki -
Tamam hocam benim de öğrenmek istediğim buydu. Kareye, altıgen soksak sıkıntı olur mu diye korktum. Cpu da sorun olmamış sizde. Ben de ekran kartında öyle yapayım.
Tüm kabloların yerleri belli siz ne yapmaya çalıştınız inanın anlamadık
Ben de neyi anlamadığınızı anlamadım. Kablolardaki +2 ve +4 kısımları 6'gen, soketlerdeki pinler ise bazıları kare bazıları ise 6'gen.
6'gen uçları kare uçlara soksam sorun olur mu diye sordum. Sağolsun _Dominic_Toretto_ hocamın yardımıyla (kendisi cpu için öyle yapmış ama onun pcie kablosu soketle birebir aynı) hallettim
6'gen ucu kare uca sokunca sorun olmuyormuş. Gereksiz paranoya olabilir ama sistemi elimize almayalım diye temkinli davranmak istedim.
@_Dominic_Toretto_ hocam sana da çok zahmet verdim sağ olasın :) -
Tmm da cpu nun 4+4 kablosuna ne oldu nu anlamadım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X