Şimdi Ara

Fsp hydro 700 w bronze 6 +2 pin sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    6 genler kareye giriyor zaten.

Bağlantı böyle

Bundan daha basit anlatılmaz herhalde. 4+4 birbirine takın, yine o şekilde tek seferde takın.

Fsp hydro 700 w bronze 6 +2 pin sorunu Fsp hydro 700 w bronze 6 +2 pin sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 25 Ağustos 2019; 17:53:9 >

• Hocam o zaman sen de CPU için kare + 6gen sokete , iki tane 6gen sokmussun . Paylaştığın resimlerde CPU soketinde iki uçta da altlı üstlü farklı şekiller var. Yine senin CPU kablonun en sağ tarafı altlı üstlü 6gen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GUERRA kullanıcısına yanıt
    Olması gereken nasılsa öyle giriyor zaten. Klips yönünün tersine takamazsın ki
  • Tamam hocam benim de öğrenmek istediğim buydu. Kareye, altıgen soksak sıkıntı olur mu diye korktum. Cpu da sorun olmamış sizde. Ben de ekran kartında öyle yapayım.

Tüm kabloların yerleri belli siz ne yapmaya çalıştınız inanın anlamadık

• Technical.assistance kullanıcısına yanıt
    Ben de neyi anlamadığınızı anlamadım. Kablolardaki +2 ve +4 kısımları 6'gen, soketlerdeki pinler ise bazıları kare bazıları ise 6'gen.
    6'gen uçları kare uçlara soksam sorun olur mu diye sordum. Sağolsun _Dominic_Toretto_ hocamın yardımıyla (kendisi cpu için öyle yapmış ama onun pcie kablosu soketle birebir aynı) hallettim
    6'gen ucu kare uca sokunca sorun olmuyormuş. Gereksiz paranoya olabilir ama sistemi elimize almayalım diye temkinli davranmak istedim.

@_Dominic_Toretto_ hocam sana da çok zahmet verdim sağ olasın :)
    Tmm da cpu nun 4+4 kablosuna ne oldu nu anlamadım

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.