Şimdi Ara

FSP Saga II (500W-550W Peak)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Az kullanılmış bir üründür, sıfır denilebilir, evde kullanıldı sadece akşamları o da nadir.
    i5 2500K
    GTX 560 Ti sistemi sorunsuz çalıştırmıştır.

En ufak ses dahi çıkarmadan çalışmaktadır.

Kutulu-1 sene Garantilidir-Kadıköy Exa dan alınmıştır

60 TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oncat -- 20 Aralık 2012; 14:16:34 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Merhaba dostum.Ürünü ne zaman almıştınız?Garantisi var mı ? Ekran kartına oc yaptınız mı , sistemi o şekilde de sorun çıkarmadan kaldırabiliyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Rsan-

Merhaba dostum.Ürünü ne zaman almıştınız?Garantisi var mı ? Ekran kartına oc yaptınız mı , sistemi o şekilde de sorun çıkarmadan kaldırabiliyor mu ?

ürün çok temiz, sorunsuz çalışıyor, ev bilgisayarında kullanıldı gtx 560 ti OC versiyonu hiçbir sıkıntı olmadan kaldırmıştır

garantisi olduğunu zaten il mesajımda belirtmiştim. 1 sene civarı oldu alalı. toz bile yok üstünde doğru dürüst.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: Oncat

quote:

Orijinalden alıntı: -Rsan-

Merhaba dostum.Ürünü ne zaman almıştınız?Garantisi var mı ? Ekran kartına oc yaptınız mı , sistemi o şekilde de sorun çıkarmadan kaldırabiliyor mu ?

ürün çok temiz, sorunsuz çalışıyor, ev bilgisayarında kullanıldı gtx 560 ti OC versiyonu hiçbir sıkıntı olmadan kaldırmıştır

garantisi olduğunu zaten il mesajımda belirtmiştim. 1 sene civarı oldu alalı. toz bile yok üstünde doğru dürüst.

aynı power ile gtx 470 kullanmıştım oc da yapmıştım gayet iyi ve sessiz bir powerdır.
    ayrıca 12 v değerleri gayet iyidir yanlış hatırlamıyorsam 408 v iki railden veriyordu;
    ve peak'da 550 watt'dır piyasada çoğu 550 watt diye satılan powerların çoğu ile aynıdır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.