Şimdi Ara

FSX de farenin kullanımını nasıl değiştirebilirim?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba başlığı okuyunca biraz saçma gelmiş olabilir ama fazla uzun yazmak istemedim. bi videoda gördüm. 3D kokpit içinde fps oyunu tarzı mouse ile kamera yı döndürüyodu eleman ve uçağın bütün kumandalarını böylece 3D kokpitte zorlanmadan yapıyodu. ben FSX de yeniyim klavye tuşlarıyla kamerayı döndürmekten imanım gevredi. ayarlarda mouse look u biraz kurcaladım ama başaramadım. yardımcı olursanız sevinirim.

• Boşa bir yere sağ tıkla "mouse yoke" u seç, ama kokpite değil boşa sağ tıkla
  • teşekkür ederim hemen deniyorum
  • Mouse un kullanımını yaptım ama mouse eskisi gibi butonlara basmak için kullanammıyorum. bu "mouse yoke" u mouse un 3. tuşuna falan atayamazmıyız açıp kapatabilmek için? böyle bişey yapanınız varmı?
  • Belki kontrol ayarlarında vardır ama ben çok fazla kontrol ayarı olduğundan korktum aramaya
  • Bi cözüm bulabilrisem burda yazarım. yada en iyisi bi yerden "vuzix iwear" kapatmak İlgilendiğin için teşekkürler
  • Dostum kokpitteyken space tuşuna basılı tutarak çevirebilirsin istediğin tarafa , mouse un üzerindeki topla da yakınlaşıp uzaklaşabilirsin
  • sağool aradığım şey buydu
  • Bişey diil..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.