Şimdi Ara

FSX oynayabilecegim istanbulda bir oyun salonu?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar, bu microsoftun fligth simulasyonu 3-5 kez oynamam ve en azından bir fikir sahibi olmam gerekiyor,
    özellikle joystik kullanabilmek istiyorum.
    FSX oynayabilecegim istanbulda bir oyun salonu bilen tarif edebilir mi?
    hiç oynamadım nasıl oynandığını bilmiyorum,birisi bana gösterebilir mi?

• böyle bi salon varsa cidden şaşırırım oyun hakkında bilgi sahibi olmak için yukarıda sabit konulara bak olmadı sanalpilota bak uçuyorum.com a bak olmadı youtube bak yalnız şunu belirteyim joystik hevesini almak için bulaşılacak bişey değil
  • eğer sabırlı değilsen oyuna hiç başlama derim. yoksa benim gibi kurmanla silmen bir olur :D
  • Oyunu biraz öğrendikten sonra yolcu uçaklarında joystiğe gerek kalmıyor, herşeyi panellerden hallediyorsun

Ama cessna'lar, helikopterler vs. joystick'le baya zevkli oluyor kullanması.

metrixcafe'nin de dediği gibi hem öğrenmesi, hem de oynaması sabır isteyen bir oyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XR9 -- 23 Ağustos 2009; 4:12:37 >
  • benim sadece joystik hakimiyeti ve gostergeleri hizlari kontrol edebilecegim bir oyunu oynamam lazım psikomotor tarzı bir sınava girecegim,el aliskanliği olsun diye sordum.anlasildi yok herhalde oyun salonlarında FSX.
  • Koç müzesinin içinde, teknoloji bölümünde var ..Bilgisayarı koymuşlar 24 saat FSX açık bilgisayarda..Önünde joystick de var..Hem kimse olmuyo oralarda gidip bütün gün oynasan bişey demezler...
    Hem müzeyide gezmiş olursun hemde FSX hakkında fikir sahbi olursun...
  • Yalnız FSX motor reflekslerini geliştirmene yarıyacak bir şey değil. Uçaklar genelde çok sakin uçuyorlar. Sen daha farklı şeyler denemelisin.
  • tesekkurler koc muzesine yarın bir ugrayayım,
    bu haliçin kenarındaki koç müzesi degil mi? yoksa beyazıttaki mi?
  • Dostum tam olarak bilmiyorum .Ben antalya da oturuyorum..Şöle söyliyim..İlk önce miniatürk 'ü ordan da koç müzesini gezmiştim.Miniatürk den taksiyle gitmiştim çok uzakda diildi yani..Sen ordan çıkartırsın artık..
  • çok tesekkurler dostum, tamam bulurum.
  • Öncelikle, oyun diye bahsettiğiniz şeyden kastınız Flight Simulator ürünü ise bunun bir oyun olmadığınıda internette binlerce yerde yazmasına rağmen terkar söyleyeyim. 2. Nokta Flight Simulator'da Görerek yaklaşma ve VFR uçuşlarınızda en yakın dostunuz joystick olacaktır ki
    quote:

Orijinalden alıntı: XR9

Oyunu biraz öğrendikten sonra yolcu uçaklarında joystiğe gerek kalmıyor, herşeyi panellerden hallediyorsun

tabirinizdede bunu tekrar düşünmenizi istiyorum çünkü herşey "Paneller" ile halledilmiyor.

Fs'in oyun salonlarında bulunabileceğini zannetmiyorum. Belki Delta Force 3 gibi uçak oyunları olabilir fakat Flight Simulator 3-5 kez oynanacak birşey olmadığından bununda böyle yerlerde olacağını düşünmüyorum. Şimdilik bu kadar saygılar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.