arkadaşlar ben smf kurmuştum. sonra sildim ama themes dosyası içindeki theme1 ve theme2 dosyası silinmiyor. ve şu hata çıkıyor
ERROR:>[14.09.2006 16:01:13] Requested action not taken (e.g., file or directory not found, no access).
Ne yapmalıyım
aqa b u hata yazılabilir dosya olmadığından korunumlu dosya olduğun dan silinemez 644 isa 666 veya 755 ise 777 chmod ayarını yap ftepden silebilirsin
ftp den silmeye çalışıyosun dimi
ok?
dediğini yapmaya çalıştım bu seferde bu hatayı weriyor:
Request denied. Please verify that the file or folder exists and that you have the necessary permissions on the server to perform the requested operation.
içindekileride tek tek sil benim başımada arada sırada geliyo aybnısını yapıyorum hallediyorum ama o dosyalar sana bi zararı olmaz yer kaplamaktan aşka
bi de yukardakini dene bakalım
eğer tekrar ayı şeyş yukleyeceğim iki tane nasıl aynı dosya olacak diyorsan silmek istediğinin ismini değiştir
onların hepsini denedim ama olmuyo yine hep aynı sonuç
heralde host şirketinden kaynaklanıyor safemodun açık geliba neyse şimdi silemedişğin tum dosyaların chmod ayarını ftpden 777 yap yaptıktan sonra sil 644,666,705,755,bunların hangisi varsa chmod u 777 yap
ok?
internet explorerdan bağlanmıyor ayrıca hepsi ztn 777.
hostunla görüş birader ozaman hepsi 777 ise senin chmod ayarların kapalı demektir
ok?
Yönetim panelinden (cpanel, plesk) silmeyi dene.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme