Şimdi Ara

fuat avni yakalandı haberi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Gömlekli Adam

Bana savunduğun ideolojiyi söyle

Tasavvufu mu savunuyorsun ?

Hayır gerçeği savunuyorum. Dinler sadece bir araçtır önemli olan insandır. Gerçek kelimesiyle kastım gerçekler değildir her şeyin ötesinde ve berisinde olandır. Gücün dahi oluşmasına neden olandır. O bana gücünü açtığı zaman ülkeyi yöneteceğim, 2022 yılı olabilir diye tahmin ediyorum. Şuanda da gücüm mevcut ancak düzelteyim derken bozduğum için bana teslim etmiyorlar hazır olmamı bekliyorlar. Yaptıklarım bilinseydi öldürmeye çalışırlardı beni muhtemelen ancak buna kimsenin gücü yetmez. Ben kartlarımı açık oynarım kimseden korkum yoktur sus demeselerdi eğer her şeyi açıklardım. Her fikre açığım bu sebepten dinliyorum okuyorum gözlemliyorum. Ulaşabileceğim güç sizin hayallerinizde bile yoktur. Elbette işler sizin bildiğiniz şekilde yürümüyor bizim gayemiz şekilcilik ile yürümüyor perdenin arkasında işler çok farklı. Ters sandığınız düz, düz sandığınız ters olabilir bunun için açıklanmıyor çünkü anlayamayanlar bunu kabullenemez ve şeytanlaşır. Aşama aşama bunun üstesinden geleceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yahobea -- 20 Temmuz 2016; 16:55:24 >

• yahobea Y kullanıcısına yanıt
    neyse sıkıldım yeter bu kadar troll
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.