Arkadaşlar PuSaT çok güzel bir şarkı olmuş benim bildiğim kadarıyla böyle başka bir şarkı yoq
Varsa Yazarmısınız?
Yada Sizce Başka Rap-Halk Müziği Karışımı Hangi Kişiler Yapsa Güzel Olur?
sadece reklam amaclı yapılmış bi parçaydı.bence başarılı da oldu.ama sadece "dizi" açısından.normalde boyle bi parça yapılsaydı tutmazdı.instrumental olarak turk halk muzigi ezgileri kullananlar war.lakin bi turkucuyle beraber parça yapmak çok ayrı birşey.
o siskoda 1.50cm boyundaki rockculardan dayak yer kalıbından utanmadan rapciyim diye dolanır ortalıkta.yakında elinde meyve suyu sisesiyle rapciler cıkacak piyasaya.
quote:
Orjinalden alıntı: Ali-G
o siskoda 1.50cm boyundaki rockculardan dayak yer kalıbından utanmadan rapciyim diye dolanır ortalıkta.yakında elinde meyve suyu sisesiyle rapciler cıkacak piyasaya.
o olay süperdi ya
ama bizimkini doven rockcılar sonradan baya meshur oldular.bi-iki kere rast geldim de.adamlar manken gibi hatunlarla birlikte sucuk tanıtıolar...
quote:
Orjinalden alıntı: SVGA
ama bizimkini doven rockcılar sonradan baya meshur oldular.bi-iki kere rast geldim de.adamlar manken gibi hatunlarla birlikte sucuk tanıtıolar...
heralde olurlar adamları ceki cen sandılar onu dovunce halbuki bilmiyolar ki fuatta is yok fos
ama adam fena vurdu.dedim millet çalgısıyla dalacak.fena yırttı fuat.4 elektro kafada parcalansa = durum vahim
Böyle şeyler saten reklam için bi kavga çıkarak da zengin olak diolar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme