Şimdi Ara

FUJI F50FD KULLANICILARI BİLGİ VE FOTOĞRAF PAYLASIMI (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
480
Cevap
3
Favori
32.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: netün

quote:

Orjinalden alıntı: koko69

@Netün arkadaşım ellerine sağlık. Fotoğraflar güzelmiş. Hangi ayarlada çektiğin de yazarsan daha faydalı olur.

koko69

fotoların exif bilgilerinden hangi ayarda çekildiğini görürsünüz.tabii kota sorunu yoksa
    fotoları pc indirmeniz gerekir.

Bilgilendirme için teşekkürler
  •  FUJI F50FD KULLANICILARI BİLGİ VE FOTOĞRAF PAYLASIMI

FUJI F50FD KULLANICILARI BİLGİ VE FOTOĞRAF PAYLASIMI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diveman -- 6 Mayıs 2009; 0:26:01 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diveman -- 6 Mayıs 2009; 0:22:54 >

• fotografların hiçbirinde oynama yapılmadı.tamamen f50fd ile çektiğim fotograflardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diveman -- 6 Mayıs 2009; 20:53:02 >
  • Resimler süper hocam. Ellerine sağlık. Makina elime ulaşmadı ama şimdiden içim ısınmaya başladı. Bu arada 8 GB lık kart aldım umarım sorun yaşamam. Video çekimlerinden memnun musunuz bu aarada ? Fotoğraf kalitesine zaten denecek laf yok F 50 nin.
  • Eyvallah sağol.teşekkür ederim.f50fd gerçekten çok güzel bir makine.ben 4 gb lık hafıza kartı kullanıyorum.sorun yok.8 gb lıkla sorun yaşayacağını sanmıyorum.selamlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diveman -- 8 Mayıs 2009; 21:51:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Diveman

Eyvallah sağol.teşekkür ederim.f50fd gerçekten çok güzel bir makine.ben 4 gb lık hafıza kartı kullanıyorum.sorun yok.8 gb lıkla sorun yaşayacağını sanmıyorum.selamlar...

Sen de saolasın . Sayende hafıza kartından başım ağrımayacak anlaşılan. Kimsenin cevap yazdığı yokdu bu konuda. Bir de diğer sorum olan video çekimini nasıl buluyorsun bu makinanın ? Bu da iyi ise evladiyelik bir makina edinmiş olucağım.
  • video çekimi canon kadar olmasada idare eder yani.sonuçta video kamera değil bu fotograf makinesi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diveman -- 9 Mayıs 2009; 1:19:53 >
  • quote:

video çekimi canon kadar olmasada idare eder yani.sonuçta video kamera değil bu fotograf makinesi..

Tabii video kamera performansı beklemek anlamsız olur bir fotoğraf makinasından. Ben muadillerine göre iyi mi anlamında sormuştum zaten.
  • iyi sayılır tabi....
  • quote:

iyi sayılır tabi....

Eywallah.
  • arkadaşlar fotağraf makinesini bilgisayara bağlarken birlikte gelen proğramı kurmak şart mı?

bilgisayarda işimiz bitince doğruan usb yi çıkarabilirmiyiz "donanımı güvenli kaldır" gibi bir seçenekte bulamadım
    teşekkürler
  • Arkadaşlar benimde bir sorum olacak

Ben makinayı yurtdışından aldım fakat F50 SE yazıyor bunun FD olandan ne farkı var. Açıkcası oyle görünce morlim bozul biraz. ins fark yoktur. Trşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: conspirator23

Arkadaşlar benimde bir sorum olacak

Ben makinayı yurtdışından aldım fakat F50 SE yazıyor bunun FD olandan ne farkı var. Açıkcası oyle görünce morlim bozul biraz. ins fark yoktur. Trşekkürler

hiçbir fark yok abd üretilenlerde se olarak veriyorlar beninkide aynı
    üye ve foto paylaşımı için bekleriz
    http://forum.donanimhaber.com/m_31622380/tm.htm
  • Çok teşekkürler. Bende düşünüyordum geride gönderemessin.
    Foto paylaşımı ins yapıcaz, daha çok amatörüz ama
  • gece fotoları oldukça iyi...

çekim bilgilerine baktım pozlandırma süresi çok uzun, tripodla çekildi sanırım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caves -- 25 Mayıs 2009; 0:18:49 >
  • benimde bir sorum var bir yerde okudum belki de burada yani forumda fotoğraf makinalarında adaptörlü kullanmak sorunlu oluyormuş böyle birşey varmı?
    Kullanırsak makinaya zara mı verir. Ben 4 gb mini sd aldım ama adaptörlü, bu şekilde kullanamam mı?
  • Arkadaşlar yaklaşık 8 ay önce f50fd almıştım.LCD ekran için koruyucu ve sağlam tripod arıyorum.Özellikle ekran koruyucu çok öncelikli çünkü ekran kirleniyor ve ben bunu hiç sevmiyorum.Nerelerden satın alabilirim yada bunun ticaretini yapan forumda arkadaşlar var mıdır?Cevapları bekliyorum.................
  • F50fd
    [simage][/http://img198.imageshack.us/gal.php?g=dscf0433i.jpg]
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.