Şimdi Ara

Fujifilm Finepix A235 Kulubü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
264
Cevap
1
Favori
22.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sayın takara34, teknoloji gabisi gibi bir izlenim verdiğimin farkındayım :) ama ürün benim elime geçmeyecek hanım da biraz yabancı ilk ayarları yapamazsa kullanamaz diye hassasiyet gösteriyorum. (misal yanlışlıkla arapçaya falan alırsa geri dönüş zor olabilir.) :)
    şaka bir yana, dediğiniz gibi kullanım kılavuzu türkçe ise sanırım eşim halledebilir. ilginize ve yardımınıza teşekkür ederim dostum.

Eyvallah..
  • A235 Makro Çekim
     Fujifilm Finepix A235 Kulubü
  • quote:

Orijinalden alıntı: hfy44

A235 Makro Çekim

keşke flassız çekim yapsaydınız çok bi iyi olurdu.
  • Havai Fişek Modu

Gece Tripod Modu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hfy44 -- 20 Şubat 2010; 2:25:46 >

• arkadaşlar fotoğraf makinamız nihayet bugün elimize geçti. ayarları falan sorunsuz hallettik. yalnız ben görmedim ama cihazın yanında hediye olarak gönderdikleri çanta baya bi dandik çıkmış. zaten böyle olacağını tahmin ederek başka bir çanta siparişi vermiştim. ne diyelim güle güle kullanır hep iyi günlerimizi fotoğraflarız umarım. izine gittiğimde çekimlerimi eklerim büyük ihtimalle.

Eyvallah..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengizseker

arkadaşlar fotoğraf makinamız nihayet bugün elimize geçti. ayarları falan sorunsuz hallettik. yalnız ben görmedim ama cihazın yanında hediye olarak gönderdikleri çanta baya bi dandik çıkmış. zaten böyle olacağını tahmin ederek başka bir çanta siparişi vermiştim. ne diyelim güle güle kullanır hep iyi günlerimizi fotoğraflarız umarım. izine gittiğimde çekimlerimi eklerim büyük ihtimalle.

Eyvallah..

sayın cengizseke orjinal finepix çantası çıkmadı mı? süet olan? aslında görsel olarak güzel çanta.
    sizinde çekimlerinizi paylaşmanızı bekliyoruz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi takara34 -- 20 Şubat 2010; 9:05:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: takara34

quote:

Orijinalden alıntı: cengizseker

arkadaşlar fotoğraf makinamız nihayet bugün elimize geçti. ayarları falan sorunsuz hallettik. yalnız ben görmedim ama cihazın yanında hediye olarak gönderdikleri çanta baya bi dandik çıkmış. zaten böyle olacağını tahmin ederek başka bir çanta siparişi vermiştim. ne diyelim güle güle kullanır hep iyi günlerimizi fotoğraflarız umarım. izine gittiğimde çekimlerimi eklerim büyük ihtimalle.

Eyvallah..

sayın cengizseke orjinal finepix çantası çıkmadı mı? süet olan? aslında görsel olarak güzel çanta.
    sizinde çekimlerinizi paylaşmanızı bekliyoruz..

Sanıyorum orijinal ben görmedim fakat makinayı koruma konusunda pek başarılı olmayacak galiba hanımın dediğine göre. Aslında hata ettim HB de Lowepro nun güzel bi çantası var bizim makina malum pilli. pilleri ve diğer ufak aksesuarları koymak için kullanabilirdim siparişim biraz aceleye geldi. Neyse daha sonra daha büyük bi hafıza kartı almayı düşünüyorum onunla birlikte sipariş ederim artık. İzine gittiğimde yaptığım çekimleri mutlaka eklerim dostum.

Bunun yanında sormak istediğim bir soru var bikaç gündür fotoğraf makinalarıyla ilgili ufak tefek araştırma yapma imkanı buldum. Bu SLR Like makinalara merak sardım. ve bu fotoğraf işinin sonunun olmadığını gördüm. Fuji nin S5700 modeli var ikinci elini 300 civarında temin edebilmek mümkünmüş. bilmiyorum ne dersiniz. fikri olan var mı?

Eyvallah..

• makinada sepya ve siyah beyaz modu varmı?
    ben bir türlü bulamadım da bilgisi olan var mı?
    kullanım kılavuzunda yazmıyor onunla ilgili bişey.
  • çekim kipini "El ile" olarak ayarla ve menüye dön orada iso ayarı pozlama dengesi ve beyaz ayarı çıkacaktır
  • malesef yok iso ayarında iso değerleri var beyaz ayarında parlaklık var çeşitli ısık çekim formları var. ama sepya ve siyah-foto ayarı yok!
  • hepsi burada da fırsatlarım kısmında a235 in fiyatı 189,12 TL kdv dahil fiyatı...

nasıl oluyorda 279 tl lik makina bu kadar indirime girebiliyor hayret doğrusu

ayrıca a170 in pixel density oranı daha düşük olduğu için daha iyi çekimler yapabildiği yazıyordu burda bir arkadaşda hemen hemen hiç fark yok diyor sizce fark varmı yokmu birde bunu merak ediyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: genelkurmay89

hepsi burada da fırsatlarım kısmında a235 in fiyatı 189,12 TL kdv dahil fiyatı...

nasıl oluyorda 279 tl lik makina bu kadar indirime girebiliyor hayret doğrusu

ayrıca a170 in pixel density oranı daha düşük olduğu için daha iyi çekimler yapabildiği yazıyordu burda bir arkadaşda hemen hemen hiç fark yok diyor sizce fark varmı yokmu birde bunu merak ediyorum...

gün çekim lerinde çok fazla belli olmaz ama gece çekimlerinde biraz a170 daha iyi
    olacaktır
    a170

birde bende anlamadım a235 fiyatı niye düşmüş

• sayın netün!

bizim a235 fujifilm modelinde sepya ve siyah beyaz çekim modu var mıdır? bilginiz varsa cevaplarmısınız!
  • bunlarda haftasonki gezintimden.
    gece gündüz ve çeşitli modlarda çektiğim fotoğraflar.
    gece fotoğrafları ile kesinlikle oynamadım. tripod ile çekildiler.

• quote:

sayın netün!

bizim a235 fujifilm modelinde sepya ve siyah beyaz çekim modu var mıdır? bilginiz varsa cevaplarmısınız!

kullanma klavuzunda ev ayarlarından renkliyken siyah ve sepya yapıyor.gibi bir bakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: netün

quote:

sayın netün!

kullanma klavuzunda ev ayarlarından renkliyken siyah ve sepya yapıyor.gibi bir bakın

yok maalesef kullanım klavuzunu komple ilk sayfadan son sayfaya kadar 2 kez inceledim hiç birinde sepya yada siyah-beyaz mod yok.
    ev ayarlarından da olmuyor ev ayarları ile oynadığımda sadece ışık şiddeti değişiyor ekranda.

• quote:

Orijinalden alıntı: selamivural

A 170-----10MP------LCD 2,7 inc-------Pixel density 34
    A 220-----12MP------LCD 2,7 inc-------Pixel density 43
    A 235-----12MP------LCD 3.0 inc-------Pixel Density 43

Forumda soylendine gore A 170 daha guzel resim cekiyormus, pixel density kucuk oldugundan.
    A220 ve A235 arasindaki farkta LCD ekran farki!

Benim canon eos 400D (sigma 17-70 ve sigma 70-300 lenslerle)var ama ev halkı kullanamadığı için bu makineyi hem onlar kullansın hemde ben koca makineyi taşıyamadığım yerlerde 2. makina olarak kullanabileyim diya almak istiyorum ama şu yukardaki pixel density olayları kafama takıldı, nette bir arattım benim makinanın pixel density si 3.1 MP/cm2, şimdi bu durumda hiçbir compact makine beni tatmin edemiyecekmi?
    Arada 10 kattan fazla fark var bu nasıl birşey anlamadım valla.
    Bir 2. ciside nikon L20 ile fuji A235 arasında gidip geliyorum nikonun artısı olarak gülümseme yakalama olayı hoş gibi duruyor, bu konuda karşılaştırma yapabilecek arkadaş varmı?
    Canon 400D den sonra bu makinalarla fotoğraf çekebilirmiyim

•  Fujifilm Finepix A235 Kulubü

• güzel makrolar...
  • Bende siyah bir a235 aldım , sanırım iyi bir tercih yapmışım gayet güzel fotolar çekilmiş .

bu arada kullanıcı arkadaşlar hangi ayarları tercih ediyor ve hangisi daha iyidir bu konuda da fikir ve tecrübelerini yazarlarsa çok iyi olur .
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.