Şimdi Ara

Fujifilm FinePix S3300 14 MP 26x Optik Zoom (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
19.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • s2950 kullanıyorum ve şahsen öneririm bu modeli. Ama söylendiği gibi s3300 video kaydı sırasında zoom sesini videolara yanstımıyorsa onu al derim. Bir arkadaş s3300 videolara zoom sesini eklemiyor demişdi.

Ama kullanan varsa ona sormak lazım
  • Öncelikle S.a Arkadaşlar Donanim habere yeni üye oldum, benimde kafama takılan birşey var .

Bunların kötü olduğunu söylüyorsunuz .
    Peki bana 500 TL ile 750 TL fiyat aralığı arasında önerebiliceğiniz fotoğraf makinesi var mı ?
  • Almak isteyenlere çok uygun bir fiyat ile Gittigidiyor da var. günün fırsatı linkinden buldum

http://urun.gittigidiyor.com/fotograf-kamera/fujifilm-finepix-s3300-fotograf-makinesi-53889363

449 tl + çanta hediye. ben pek sevmiyorum fujiyi. almak isteyen arkadaşlar olabilir diye yazdım.
  • Bende s 2950 ve s3300 arasındayım. Bütçem en fazla 550tl. Bu makinelerden hangisini önerirsiniz ya da başka model- başka marka bir makina bulabilir miyim bu fiyata?
  • ilgilenen arkadaşlar makinayı önermiyorum iç çekimleri kötü dış çekimlerde fena değil ayrıca aldıktan (geçen haziranda aldım)10 gün sonra video çekiminde ekranda dalgalanmalar yaşadım teknik servis iade derken 10 gün önce paramı alabildim.hızlıal dan kesinlikle uzak durun bukadar oyalayan bir firma görmedim ben
  • gider 300 küsür liraya panasonic fs16 alırım daha kaliteli görüntü elde ederim.. hemde dijital, ek ayar gerektirmez..
  • s2500 kullanıyorum epeydir yukarıda arkadasın dedigi gibi makinaya sunu yap bunu yap derseniz iyi resimler çekebiliyorsunuz .
    ancak en gıcık özelligi video cekerkenki ses kalitesi . diger makinam casıo exilim video cekerken 10 numara ses cekiyor fakat bu fiji igrenç sesler kaydediyor aynı ortamda
  • S3300 de manuel odak var mı cidden. S6500FD gibi mesela.
  • Ben de s3300 almayı düşünüyorum. GG da fiyatı şu an uygun durumda.En azından s2950 ile aynı fiyatta. Manuel çekim modları olması ve vizörünün olması beni cezbeden özellikleri... Son kararım diyebilirim.Fotoğrafçılığı öğrenmek için ideal gibi geliyor bana.
  • ÇANTA VE 8 GB KART HEDİYELİ 544 LİRA
    http://www.hizlishop.com/urun/fujifilm-finepix-s3300-140-mp-26x-dijital-fotograf-makinesi-.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silbus81 -- 8 Ağustos 2012; 17:56:45 >
  • Arkadaşlar ben bu Fujifilm FinePix S3300 14 MP 26x Optik Zoom makinam var fakat lens bulmam lazım len bulamıyorum bildiğiniz lens varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kavun8

Arkadaşlar ben bu Fujifilm FinePix S3300 14 MP 26x Optik Zoom makinam var fakat lens bulmam lazım len bulamıyorum bildiğiniz lens varmı ?

Tanidigim iki-uc lens var ama bu aralar mesguller
    O aletin objektifi var zaten, ne istiyorsun tam olarak?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.