Şimdi Ara

FUJIFILM FINEPIX S5800 mü? Yoksa KODAK EASYSHARE Z8612 IS mi? Ya da OLYMPUS SP-560 UZ mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
4.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hakketen çok iyi fiyata almışsın. Bu fotozeynep 2.el piyasasını öldürdü valla makinanın :D
    Neyse, ucuza satsın yaa. Valla ben ithalat la uğraştığım için bu cihazlar kaça maal oluyor , ne kadara geliyor bilmem ne biliyorum. 350 - 300 e de satsa yine iyi kar yaparlar bunu söliyimde, siz düşünün artık gerisini ;)
  • kodk ve olypusu baştan ele derim sonradan üzülme...ucuz makinalar sonradan pahalıya gelir unutma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi necom59 -- 24 Şubat 2009; 14:40:23 >
  • neden kodak ı ve olympusu ele dedin. olympus en pahalı bunlar arasında.
    quote:

Orjinalden alıntı: necom59

kodk ve olypusu baştan ele derim sonradan üzülme...ucuz makinalar sonradan pahalıya gelir unutma.
  • bende dün fotozeynepten 413 ytl ye aldım. makinam bugun geldi ve ilk denemeleri yapmaya basladım. cok güzel makine tavsiye ederim.

çektigim örnek bir foto

FUJIFILM FINEPIX S5800 mü? Yoksa KODAK EASYSHARE Z8612 IS mi? Ya da OLYMPUS SP-560 UZ mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yahya_EKE -- 28 Şubat 2009; 3:11:33 >
  • Ben de araştırdım z8612de karar kıldım.
    Optik zumu daha kaliteli sanırım.
    12x, tümüyle camdan.

Çok makro çekimlerle uğraşmayacaksan sen de, bir daha bak derim.

http://www.fotozeynep.com.tr/?do=shop&show=viewproduct&productid=1983
  • nedenmi servis problemleri var ikisinide aynı servis yürütüyor (arızalı kodak makinama piyasada ikinci el fiyatının 2 katı fiyat çıkarmışlar aynı zamandada bu fiyat sıfırıyla eşit. üstelik aldığımdan beri var olan bir ana kart arızası ikinci bir kodak makina almıştım ondada aynı problem var ana kartları sorunlu ayrıca da diğer makinalara göre fotoğraf kalitesinde hiçbir üstünlüğüde yokki..burada hiçbir markanın ismini vermek istemem ama piyasada ençok kullanılan ve ikinci eli olan bir markayı tavsiye ederim..
  • Bence S5800 daha iyi gibi duruyor.. OLYMPUS SP-560 teknik açıdan iyi ama kullanıcı yorumlarina baktığın zaman baya bi şikayet var.. bir bakıma bana tercuman olmuşsun hocam.. ben ilk başlarda kodak alacaktım onu eledim.. Fujifilm S5800 ve S1000fd arasında kaldım.. Teknik açıdan S1000fd üstün ISO ve yüz tanıması var.. ve bildiğim kadarıyla panaroma da var..

S5800 ve S1000fd artı ve eksileriyle acaba hangi makineyi almalıyım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alperen Murat

Bence S5800 daha iyi gibi duruyor.. OLYMPUS SP-560 teknik açıdan iyi ama kullanıcı yorumlarina baktığın zaman baya bi şikayet var.. bir bakıma bana tercuman olmuşsun hocam.. ben ilk başlarda kodak alacaktım onu eledim.. Fujifilm S5800 ve S1000fd arasında kaldım.. Teknik açıdan S1000fd üstün ISO ve yüz tanıması var.. ve bildiğim kadarıyla panaroma da var..

S5800 ve S1000fd artı ve eksileriyle acaba hangi makineyi almalıyım?

hocam ben dün finepix s8100fd aldım. hepsiburadada fiatı 777 lira ve finepix s1000fd den daha ucuza satılıyor şuanda. s1000fd 15 gün önce 502 lira idi orada. şuan 783 sanırım. bence s8100fd al. ürün geldi. güzel gayet.

bu arada s1000fd, s5800den daha küçük bir makinedir. ve panorama kipi sadece 3mp de çekilebilir.

ben bu başlığı açtığımda
    s5800 460 lira
    s1000fd 750 lira
    s8100fd 999 lira idi.

tavsiyem s8100fd. netlik güzel.

tavsiye ederim. modelle ilgili soracağın bir şey olursa buradan yaz. cevaplarım.

• fiyat/performan olarak s5800 tavsiye ederim. macrosu çok iyi renklerde bana göre gayet başarılı. tüm kompaklarda olduğu gibi 400ISO üzeri faciya kabul ediyorum:) zaman zaman da odaklamada geçikmeler oluyor. ama sp560dan daha iyi bir makina olabilecek potansiyele sahip. sp560a daha önce ek lens filan takıldığını duymadım. bu yönden s5800 almanı tavsiye ederim. dslrye geçiş iin biçilmiş kaftan

ayrıca inceleme içinhttp://www.fotolook.com a da beklerim.
  • Arkadaşlar bugünlerde DSLR_Like makine almayı düşünenler için eğer ikinci el bulabilirseniz Panasonic DMC FZ50 ,Sony R1 kaçırılmaması gereken makineler.R1 bulmanız imkansız gibi Fz50 hala bulunabiliyor.FZ50 orijinal japon imalatı güzel ağırlığı olan ele tam oturan ve içindki müthiş titreme önleyici sisteme rağmen aslında ona bile gerek duymayan bir makine.Hala piyasada mesela gittigidiyorda bulunabilen bir alt modeli FZ28 de çok güzel bir makine.Ama yeni çıkmış modellere bakacağım diyorsanız şu modelleri araştırın derim.Panasonic Lumix DMC FZ35 ve 38 , Fujifilm Finepix S100FS.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.