objektifleri çok kalite. fotoğraf kaliteside güzel olur bence. makinayı kullanmadığım için bir yorum yapamıyorum ama malzemesi çok kaliteli sonuçlarıda iyidir bence.
quote:
Orijinalden alıntı: DeViL_mma
objektifleri çok kalite. fotoğraf kaliteside güzel olur bence. makinayı kullanmadığım için bir yorum yapamıyorum ama malzemesi çok kaliteli sonuçlarıda iyidir bence.
sx1 mi fz35 mi ? aynı nerdeysen fiyatlar
s1000-1500-2000 bu cihazlar bence s5700 ve s5800 ün foto kalitesinin yakınından bile geçemezler.Çok inceleme fırsatı buldum özellikle s1500fd'yi hem kullanımı zor,menüleri karışık (klasik fuji menüsü) hem de foto kalitesi çok kötü.
quote:
Orijinalden alıntı: kuduzcan
quote:
hangisinin fiyatı daha hoşsa onakarar ve rikiside güzel makine.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: kuduzcan
quote:
hangisinin fiyatı daha hoşsa onakarar ve rikiside güzel makine.
planlarım yılbaşında almak sorun olmazsa inşallah fz38 i. suan ebay sisemi ögrenip satıcıları tanıyorum ürünü aldıgımda detaylı resim eklerim devil. usanmadan ben sorularıma cevap yazdıgın için teşşekur ederim .fz38 nin her yerde iyi yorumları var.
eğer yardımcı olabildiysem ne mutlu bana şimdiden hayırlı olsun:)http://www.fotokoloni.com adresinde de makianı tanıtırsan sevinirim. selamlar...
kardeş makinenin modası geçti, sen yılbaşından sonra almayı düşünüyorsun