Şimdi Ara

FUJİFİLM S2950 KULLANICILARI (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.755
Cevap
15
Favori
144.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jiddi

quote:

Orijinalden alıntı: UqUR48

quote:

Orijinalden alıntı: x-neon

quote:

Orijinalden alıntı: UqUR48

bende 2960 var arkadaşlar 2950 ile fark nedir

nasıll bir fark istersin tek farkı numarası dostum

yukarıda bir arkadaş şöyle yazmış ( Elbette ki numarasi !
    Baska bir fark yok. Bir diger farki da 2950'nin fujifilm resmi sitesinde adi geciyor olmasina karsin 2960'in varligina dair bir iz bulunamamasidir !!! Bir de dolanan hurafeler var tabi ama birakin delil(kanit, ispat) sunmayi en azindan hurafelerin kaynagini bile gosterememislerdir hurafeleri uyduranlar ) bende 2960 var.adam 2960 varlıgına dair iz bulunamamıztır yazmış :)

Sizde yada birilerinde Fujifilm S2960 olup olmadigina dair bir lafim yok orada. Okudugunuzu anlamayi bir kere daha dener iseniz belki basarabilirsiniz ve anladiginizda soyledigime gore cevap verebilirsiniz umarim.
    -
    Demistim ki "2950'nin fujifilm resmi sitesinde adi geciyor olmasina karsin 2960'in varligina dair bir iz bulunamamasidir."

Var mi resmi sitesinde S2960 modeline ait bir sayfa ? Bu urune ait sayfayi acip digerlerinden farki ne imis ogrenebiliyor muyuz ? FujiFilm resmi sitesinde S2960 urettim sayfasi budur, su su su ozellikleri vardir, suradan kullanim kilavuzunu indirirsiniz, buradan yazilimlari vs. diyor mu ? Hatta neden demez ? Siz hic mi merak etmez, sormazsiniz ? Yahu benim makinami bu Fujifilm mi uretmis, sitesinde adi gecmiyor diye bir dusunmez misiniz ? N'oluyor bir makina alinca akliniz duruyor, gozleriniz goremiyor mu da benim gorup soyledigim gercegi dahi hem anlamiyor, hem gormuyor, hem sorgulamiyor, hem de yanlis olan benim dedigimmis gibi "bende var adam yok demis" diyorsunuz ! Siz soylemeden evvel bu sayfada S2960 kac kere konusuldu. Sizin kadar ucmadim yani, merak etmeyin.

resmi sitede yok deseysın anlardım ama :) direk 2960 ın varlıgına dair bişey yok diyince yanlıs anladım ilk başta.ama gercekten bimexten alırken ordaki çalısan fiyatına siteden bakalım dedi sitede bulamayınca ustundeki etiket fıyatından sattı :) ama 2950 vidyo cekerken zoom yaparken ses yapıo diye duydum benım cihazda ses fln yok.

• merhaba, makinem yeni ve pek bilmiyorum makineyi acaba video çekerken nasıl durdurup devam edebiliyoruz? :)
  • s2960 ile çektim

• bende yeni başlayanlardanım
    bunlarda benden üzerlerinde hiç oynama yoktur f modunda çekilmişlerdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supercahrger -- 27 Haziran 2012; 10:52:14 >

• Konuyu yukarı taşıyalımda altlarda kalmasın.

Ayrıca sormak istediğim bir şey var.Ben fotoğraf makinesini normak tüplü televizyona şöyle bir kabloyla bağlayınca televizyona canlı görüntüyü aktarabiliyorum.(Makineyi açıp kamerayı dışarı koyup etrafı izleyebiliyordum televizyondan) Neyse led ekran tv aldık.Kamerayı HDmi çıkısından televizyona bağladım fakat sadece çektiğim görüntüleri izleyebiliyorum.Kameradaki görüntüyü canlı izleyemiyorum.Bunun bir çözümü var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mucuklu Sucuk -- 29 Haziran 2012; 12:34:30 >

• yine soruyorum..hiç capcanlı renklerde foto çekemiyorum bu cihazla...hep soluk böyle bir perde varmış gibi tonlar...nasıl çekeceğim ki?
  • renk ayarını saydam yapıp ne çıkıyorsa o artık.
  • Photoshop yükleyin, hiçbir şey bilmeseniz bile kolayca renkleri canlandırabilirsiniz.
    İmage -> Auto Tone,Color,Contrast.
  • Yaklaşık 1 aydır makinayı kullanıyorum fakat hala diyafram falan ayarını yapamıyorum sadece objeyi azıcık net çekiyorum birisi fotograflı olarak bana anlatabilirmi makro ayarı falan hiç bişey bilmiyorum
  • @ mmadmurat

fotograf çok güzel. kartpostallık olmuş resmen. yalnız zoomlayarak bakınca fotografta karıncalanmaların olduğu görülüyor buda makinemizin bize armağanı malesef

bu kareyi daha iyi bir makinede çekip yarışmaya katılmış olsanız belki ödül bile alır
  • quote:

Orijinalden alıntı: fotografya

@ mmadmurat

fotograf çok güzel. kartpostallık olmuş resmen. yalnız zoomlayarak bakınca fotografta karıncalanmaların olduğu görülüyor buda makinemizin bize armağanı malesef

bu kareyi daha iyi bir makinede çekip yarışmaya katılmış olsanız belki ödül bile alır

Kesinlikle katılıyorum.
    Kadraj süper. Ama bu güzelliği o resimde dolaşan karıncalar yüzünden benim için bu resmin değeri kalmıyor.
    Bence yakın zamanda bu makineyi yol verip, ikinci el dslr alın. Bu makine 400 tl, 500 tl ye dslr var.
  • @ AKINLASINN

dslr makineleri gördükçe bu makineyi niye aldım ki diyorum kendi kendime :(

oysaki hemen bir şey alan birisi değilimdir gerçi bunu almama sebep tamamen duygusaldı :) bütçe de sıkıntı değildi ama o an bu cihazın giriş için yeterli olacağını düşünmüştüm. ama kesinlikle başlangıç işi hikaye . başlarken dslr ile başlansa ne farkeder ki ( bence )

evet makineyi iyi bir fiyata satabilirseniz bence de hemen değiştirin
  • çok sağolun :) haklısınız yav :) Lightroomda bile en az bu kadar karıncalanma oldu :) bende hırs yaptım para biriktiriyorum bu aralar, prof makine için. bakalım hayırlısı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fotografya

@ AKINLASINN

dslr makineleri gördükçe bu makineyi niye aldım ki diyorum kendi kendime :(

oysaki hemen bir şey alan birisi değilimdir gerçi bunu almama sebep tamamen duygusaldı :) bütçe de sıkıntı değildi ama o an bu cihazın giriş için yeterli olacağını düşünmüştüm. ama kesinlikle başlangıç işi hikaye . başlarken dslr ile başlansa ne farkeder ki ( bence )

evet makineyi iyi bir fiyata satabilirseniz bence de hemen değiştirin

Ben bunu farkli sekillerde cok sefer dile getirdim.
    Kaldi ki bunun girisi mirisi gibi bir seviyesi de yok. D-slr yada manuel ayarli her makinada temel unsurlar aynidir. Bu sebeple ben bilmiyorum da gidip 500-1000 lira bir d-slr gibi makinaya bayilip bilmemeye devam edeyim (veya birazcik ogreneyim(veya makin fanatikligi ve baslikta beni alkislayanlari alkislayarak mutlu oluyim)) yollarina saptiginizda hem paranizi hem hayatinizdan bu gunlerinizi harcayan en uyanikgillerden oluyorsunuz. O kadar param yok diyene diyecek bir sey yok tabi, yanlis anlasilmasin lutfen.

• Arkadaslar,
    2995 in ne farkivar acaba 2660 dan?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2995-2660=335 yani sadece sayı farkı var hocam başka da bi farkı yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: amasseia

2995-2660=335 yani sadece sayı farkı var hocam başka da bi farkı yok.

• 2995 650 tl. 2650 400 tl.
    Aradaki 250 tl ne için onu anlamadım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam model aynı. Modelin sayısını yükseltilip sanki yeni ürünmüş gibi piyasaya sürüyo ışte fuji. Birde üzerine para ekliyo ışte sonra millet de bakıyo model sayısı çok yani 2660 dan 2995 çıkmış sonra bu daha iyi deyip hemen gidip alıyo sonra da pişmanlık başlıyo tabi ama iş işten geçiyo. Demem o ki model sayısına aldanıp da paranızı çöpe atmayın yazık!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amasseia -- 8 Temmuz 2012; 2:02:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.