Şimdi Ara

FUJITSU LIFEBOOK A555/G Alınır mı? Edit: ALDIM :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayatımda ilk defa dizüstü bilgisayar alacağım.Bunca zamandır masaüstü kullanmaktayım.O sebeple yardımlarınızı bekliyorum.
    İş hayatı yüzünden eve gelince masaüstü bilgisayara oturamıyorum.Ayda bir kaç defa açıyorum diyebilirim birde üstüne bel fıtığı çıkınca iyice soğudum.
    Alacağım dizüstü bilgisayarı genellikle dizi film ve internette gezinmek amaçlı kullanacağım.Çok nadir oyun da oynarım.(Çok güçlü özellik isteyen oyunlar değil ufak tefek oyunlar diyebiliriz.)
    Bende amatörce internette ürün bakarken gg ve n11 de bu ürünü gördüm.Yorumlar olumlu yönde.Fiyatıda şuan için 1301 Lira

Ekran : 39,6 cm (15,6 inç),LED arkadan aydınlatma,(Full HD),Yansıma önleyici ekran
    Maksimum çözünürlük : 1920 x 1080 piksel,300:1 (min),220 cd
    Ekran kartı : AMD Radeon? R7 M260 2 GB DDR3
    Kalınlık : 31 mm
    Ağırlık : 2.4 kg
    Intel® vPro? : YOK
    İşlemci : Intel® Core? i5-5200U(2 Cores / 4 Threads, 2.2 GHz, 3 MB - 5. nesil Intel®
    Bellek standart/max : 4 GB DDR3 1600 MHz / 8 GB
    Sabit Disk : SATA 500 GB 5400 rpm
    Optik sürücü : DVD Super Multi
    Wireless : Intel Dual Band-AC7265 ac/b/g/n
    Lan : 10/100/1,000 MBit/s Realtek RTL8111GS-CG
    I/O port : 3x USB 3.0, 1x USB 2.0, 1x VGA, 1x HDMI, 1x memory card slot, 1 RJ 45
    Pil : Li-Ion battery 6-cell, 4500 mAh, 48 Wh
    İşletim sistemi : Free DOS

Max.1300 Liraya kadar benim kullanım amacıma uygun daha farklı model önerilerinizi de bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deresay -- 8 Mayıs 2016; 18:56:12 >

• bu yeterlidir yapacakların için.

• A555 bence güzel bir iş bilgisayarı olabilir. Bunun kasasını gerçek hayatta gören oldu mu, kalitelimidir acaba? Ciddi ciddi düşünüyorum almayı.
    Benim için önemli olan özellikleri full hd ekran, i5 işlemci (u ılsa da iyi), tam boy klavye, dvd sürücü (SSD takmak için). Fiyatı gayet makul. Kasa kalitesi ve servis desteği için kafamda soru işareti var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hypericum kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibi ürün benimde çok hoşuma gitti.Ekran özellikleri olsun diğer özellikleri olsun.
    İlk basta asus düşünüyordum fakat kasa kalitesi ve klavyesi ile ilgili epey kişi dert yanıyor.
    Benim kullamım amacıma en uygun bilgisayar şimdilik bu bakalım iyice araştırmak lazım. Son olarak sizinde dediğiniz üzere servis kısmına dikkat edilmeli.

• Bir gün önce bu modeli bulmuştum ben de. Forumda arama yapınca birşey göremedim ama bugün sizin başlığı bulfum denk geldi.
    Kasasını bir yerde görürseniz haber verirseniz sevinirim

• Hypericum kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam , sizde bir yerlerde rastlarsanız paslaşalım ürün hakkında.
  • Ben aldim beyler zaten fhd laptop konusunda yazmıştım şarjı 1.5 saat sunum sonucu ekran projktr açıkken yuzde 20.gitti plastik kasa tok ekran fhd yansimasiz lg panel sesi net 5. Nesil i5 14nm arti fujitsi kasa iyi ses iyi ekran iyi webcam diger laptoplardan iyi kalvye geniş sadece turkce oldugu icin galiba kalvye tuslari silinebilir ileride kazinmamis plastige ama umurumda değil hem i5 5200 casper olsa 1600 yazarlar ben memnunum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.el asus d515da alınır mı
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Asusun k556 sozde metal Kasasini inceledim bence oyun oynamacak biri icin ideal ekran kartiyla.isim yok benim wifi si harici wifi adaptorunden iyi cekiyo misal ewerest ewn 686 aldim iade ettim klavyenin silinmesi sorun olabilir aklimda zaten bakmadan yaziyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: ReisülKüttap

Asusun k556 sozde metal Kasasini inceledim bence oyun oynamacak biri icin ideal ekran kartiyla.isim yok benim wifi si harici wifi adaptorunden iyi cekiyo misal ewerest ewn 686 aldim iade ettim klavyenin silinmesi sorun olabilir aklimda zaten bakmadan yaziyoruz

Nasıl yani hocam, Asus k556 dan kasası iyi mi kötü mü ?
  • harici ekran karti yuk altinda sicakligi kaca cikiyor. intel grafik karti yuk altinda 73 derece oldugunu gordum.

• K555 metal kasa sevenler icin iyi a555g sert plastik kasa ben begendm ama ben film müzik internet icin aldim bilgisayar yeni olduğundan win 7 ile sorunsuz kullaniyorm 3 usb 3.0 1 2.0 hdmi vga dvd optik okuyucu falan iyi cihaz kibar duruyo oyun oynayacaksaniz i6200 ve gt640 tabiki daha dogru olacak bu cihaz 1300 bandinda ve 1800 civarndaki bos i5lerden kaliteli

• quote:

Orijinalden alıntı: ReisülKüttap

K555 metal kasa sevenler icin iyi a555g sert plastik kasa ben begendm ama ben film müzik internet icin aldim bilgisayar yeni olduğundan win 7 ile sorunsuz kullaniyorm 3 usb 3.0 1 2.0 hdmi vga dvd optik okuyucu falan iyi cihaz kibar duruyo oyun oynayacaksaniz i6200 ve gt640 tabiki daha dogru olacak bu cihaz 1300 bandinda ve 1800 civarndaki bos i5lerden kaliteli

İş/ofis bilgisayarı olarak düşünüyorum hocam. Acelem yok, yakın zamanda alırım muhtemelen

Aslında harici ekran kartı yerine işlemci veya ram daha yüksek olsa veya fiyatı daha düşük olsa daha çok işime gelirdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hypericum -- 6 Mayıs 2016; 9:58:52 >
  • Gözümü kararttım ürünü aldım.
  • Hocam memnun musunuz üründen? Ürünün ekran kartı da fena değil gt 840m muadili sayılır fakat sürücü konusunda daha geri olduğu için gt 840m kadar randıman vermiyor maalesef ama fiyatına göre çok iyi bir alet ssd + 4gb ek ram ile canavar olur :) kasa kalitesi vs nasıl siz beğendiniz mi?
    Edit: Özellikle touchpad, hoparlör sesi konusunda deneyimlerinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoonShine07 -- 13 Mayıs 2016; 3:54:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bualix

Gözümü kararttım ürünü aldım.

Mrblar, öncelikle ürününüz hayırlı olsun, güle güle kullanın;

Bende bu ürünü uzun uzatiye araştırdım ama içinden çıkamadım, A555 ile A514 arasında kararsız kaldım, almışken uzun amaçlı olarak A555 i düşünüyorum ama fiyatı biraz ucuk, 1450 civarında, A514 ise 950 civarında, siz A555 i almışsınız, kasası hakkında bilginize ihtiyaç duymaktayım.

A555 ile A514 arasındaki fiyat farkı gözönünde tutulduğunda A555 e o parayı vermeye değermi....

not; eksik kelime...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yimust -- 16 Mayıs 2016; 17:33:43 >
  • @moonshine14 Vallahi hocam siz benden daha bilgilisiniz hangi ekran kartı ile kafa kafaya felan İlerde dediğiniz gibi takviye yapmayı düşünüyorum zaten.Touchpad çok iyi değil çok kötü de değil kanımca.Ses beni tatmin etti açıkcası Youtube da güncel şarkılarda felan çok iyi diyebilirim.Tor...'den indirdiğim 2 film vardı onları izledim sıkıntısız bir şekilde ses - görüntü iyi bence.Kasayı beğendim yalan yok , hani çok dandik havası vermiyor bi güven veriyor diyebilirim.

@yimust Sağolun hocam Allah razı olsun. Bunu alırken 514 modelini bende gördüm , karşılaştırdığımda bu benim kullanım amacım için daha makul geldi.Full HD 1920x1080p olması harici ekran kartı olması gibi özellikler , ben standart ev kullanıcısıyım.İş yeri için 514 de yeterli olacaktır gibime geliyor gördüğüm yorumlara da dayanarak.Yorumlar :
    urun.n11.com
    Laptop Fiyatları & Modelleri - Dizüstü Bilgisayar n11.com
    http://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/fujitsu-lifebook-a514-i3-4005u4gb500gb156free-dos-P95515213

Bütçeniz el veriyorsa 555i alabilirsiniz.

Özet olarak ben memnunum 1310 lira civarı geldi bana yanlış hatırlamıyorsam.Tek sıkıntısı dış kasada güzel parmak izi bırakıyor fotoğraflarıda atacağım.Klavyesi ekranı olsun güzel t.pad belki çok hoşunuza gitmeye bilir.
    Genel olarak alınabilir , kolayca parça değişimi yapılabilir olması portları olsun bu fiyata çok iyi.Bir de internette bi bakınmıştım fujitsu hakkında herkes çok memnun uzun soluklu bir marka yazmış bakalım inşallah bize de daha doğrusu ürünü alan herkese aynısı nasip olur.
    Kargo adresi olarak çalıştığım şirkete söylemiştim paketi , açarken müdür bey geldi tam o sırada 1-2 arkadaş dalga geçiyordu dalga geçiyordan kastım eğleniyorduk ''Fujitsu neyy lan''gibilerinden.Adam geldi güzel tercih fujitsu çok sağlam markadır dedi ondan da duyunca internetteki yorumlar yalan yanlış değildir heralde dedim kendi kendime.

Not:Oyun indiriyorum denemek için de oyunu çalıştırınca ekran kartını R7 M260'ı otomatik mi seçicek hiç bir fikrim yok.

• A555'i nereden aldınız acaba link atar mısınız?
  • Mastermind33 kullanıcısına yanıt
    Bu satıcıdan almıştım ama satışı durdurmuş.Link
    GittiGidiyor
    FUJITSU LIFEBOOK A555/G İ5-5200U 4GB 500GB Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/fujitsu-lifebook-a555-g-i5-5200u-4gb-500gb-215679689

Hala sitelerde çokda olmasa mevcut.
    www.n11.com
    A555g - n11.com
    http://www.n11.com/arama?q=a555g

• quote:

GittiGidiyor
    http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/fujitsu-lifebook-a555-g-i5-5200u-4gb-500gb-215679689

www.n11.com
    A555g - n11.com

Cihaz ısınıyor mu peki günlük kullanımda?

• quote:

GittiGidiyor

www.n11.com
    A555g - n11.com

Hocam ekran kalitesi nedir full hd filmlerde memnun kaldınız mı acaba ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.