bugün (14 temmuz) 21:00 gibi topkapı vatandan f-s amilo 1424 aldım. ilk izlenimlerimi aktarıyorum, almayı düşünen arkadaşlara umarım faydalı olur..
kasa: bazı arkadaşların söylediği gibi özellikle sağlam değil. normal, sıradan, uygun fiyatlı bir laptop kasası. klavye esniyor. tuşlara biraz nazik basmak lazım.
fan: maalesef biraz gürültülü. tabii bu herkesin kullanım alışkanlıklarına göre farklı yorumlanabilir. bugüne kadar hep abd den gelme r3000 - r4000 compaq kullanmış biri olarak gürültü bariz. compaqlarımda asla böyle bir gürültü ya da klavye esnemesi yoktu.
görünüm: kişiye göre değişir ama bana gayet şık geldi. ince ve zarif.
performans: şu anda 256 ram var, fazla uygulama yüklemedim, o bakımdan bir sorun yok. hızlı bir alet. ancak diskin 4200 olduğun söyledi satıcı. bunu da unutmayın. 256 ram taktırmayı düşünüyorum birkaç hafta içinde..
ses: güzel ses veriyor. ekran: reflective değil ama görüntü ve parlaklık iyi. ille de reflective ekran olsun diyenlerden değilseniz gayet iyi bir ekran. dvd: sorunsuz ve hızlı okuyor gibi geldi bana.
normal fiyat 1199 usd + kdv. ben 15 değil 7 taksit yaptırdım card finansa, böyle olunca % 6 indirim yapıyorlar.
sonuç olarak fiyatına göre uygun bir cihaz. klavyedeki esnemeye rağmen cihazı sevdim şimdiden. ama yine de bu markada böyle bir şey olmamalıydı diye düşünüyorum.
sorularınız olursa memnuniyetle yanıtlarım..
Hayırlı olsun yeni cihazınız, 1424 ün HDD si 4200 mü yoksa 5400 mü acaba aklım karıştı yanıtlayabilirmisiniz lütfen.....
teşekkür ederim.. disk 4200 rpm lik mht2040at (fujitsu)
tabii bir test programı çalıştırmadım hiç, sadece diskin modelini fujitsunun sitesinden kontrol ettim, 4200 rpm olduğu bilgisi yer alıyor resmi sitede
Disk callaway ın ddiği gibi 4200 rpm.Bu arada callawayy hazyırlı olsun. Görüşlerinihttp://forum.donanimhaber.com/m_3394451/tm.htm bizimle paylaşabilir yada bziim tecrüe ve görüşlerimize bakabilirsin
Disk callaway ın ddiği gibi 4200 rpm.Bu arada callawayy hazyırlı olsun. Görüşlerinihttp://forum.donanimhaber.com/m_3394451/tm.htm bizimle paylaşabilir yada bziim tecrüe ve görüşlerimize bakabilirsin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme