Şimdi Ara

FUJİTSU SİEMENS AMİLO M7405 KULLANICILARI!!!!ACİİİİİL YARDIIIIIIIIMMM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR FUJİTSU SİEMENS AMİLO M7405 SATIN ALIP ŞU ANDA KULLANANLAR YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR:

1- ÜRETİM YERİ ALMANYA MI, ÇİN Mİ, BAŞKA BİR YER Mİ?

2- CİHAZIN KALINLIĞI AMİLO M1425 KADARMI YANİ ARKA KISIM 3.3CM ÖN KISIM İNCECİK 2.5CM Mİ?

3- MEMNUNMUSUNUZ?

4- DVD-RW KULLANDINIZMI SORUNU VAR MI ?

5- EKRAN PARLAKLIĞI NASIL?

6- EN İYİ FİYATA NEREDEN ALIRIM?

7- SİZİN EKLEYECEĞİNİZ ÖNERİLER SAPTADIĞINIZ HERŞEY?

EVET ARKADAŞLAR ACİLEN ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM CEVABINIZA GÖRE VE İLGİLENİRSENİZ 24 SAAT İÇİNDE ALACAĞIM. LÜTFEN YARDIM EDİN.....

• 1- Üretim yeri Almanya

2- Evet ince bir kasası var, dediğin modelle aynı

3- Memnunum

4- DVD gayet güzel

5- Ekran da güzel

6- Teknosa'yı tavsiye ederim. Internetten alırsan hediye çeki ve hoparlör var. Bir de a4tech optik fare. Mağazadan alırsan fare. Bilgisayar hemen geliyor ama hediyeleri belli bir süre sonra yolluyorlar.

7- Öğretmenim, milli eğitimin toshibası yerine bunu tercih ettim. Mesela toshibada 5 saat pil ömrü diyor, bunun özelliklerinde ise 3 saat ama ikisi de hemen hemen aynı dayanıyor. Yani fujitsu-siemens daha dürüst davranmış. Bir de lisanslı Ms works ve Microsoft word XP türkçe veriliyor, bunun dışında da dvd ile ilgili yazılımlar ve kurtarma cdsi veriliyor.

quote:

Orjinalden alıntı: excalibur07

ARKADAŞLAR FUJİTSU SİEMENS AMİLO M7405 SATIN ALIP ŞU ANDA KULLANANLAR YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR:

1- ÜRETİM YERİ ALMANYA MI, ÇİN Mİ, BAŞKA BİR YER Mİ?

2- CİHAZIN KALINLIĞI AMİLO M1425 KADARMI YANİ ARKA KISIM 3.3CM ÖN KISIM İNCECİK 2.5CM Mİ?

3- MEMNUNMUSUNUZ?

4- DVD-RW KULLANDINIZMI SORUNU VAR MI ?

5- EKRAN PARLAKLIĞI NASIL?

6- EN İYİ FİYATA NEREDEN ALIRIM?

7- SİZİN EKLEYECEĞİNİZ ÖNERİLER SAPTADIĞINIZ HERŞEY?

EVET ARKADAŞLAR ACİLEN ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM CEVABINIZA GÖRE VE İLGİLENİRSENİZ 24 SAAT İÇİNDE ALACAĞIM. LÜTFEN YARDIM EDİN.....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.