Şimdi Ara

fujitsu siemens amilo Pl 1505 notebookdan anlayan acil içeri!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • az önce aynı konuyu başka bir yerdede açtım bir cvp alamayınca soluğu burda aldım neyse sırayla yazdıklarım şunlar oldu :

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

bilgisayarımda bir tür virüs var ve pc'nin cd romu görmesini engelliyor kaspersky - nod32 -symantec adlı antivirüs programlarına defalarca taratmama rağmen çözüm bulamadım en büyük sorunda virüsün d: de silinmemesi gereken belgelerle beraber olması az önce format atarkende cd romu durdurdu iptal demek zorunda kaldım yarım kuruldu gibi birşey oldu şimdi onar dedim bakalım noluck ayrıca birde bu laptoplarda bios sorunu var del'e basıp girdiğinizde bios ayarı yapamıyorsunuz artık deli olucam bir yardım edin lütfen...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

şuan windows sorunsuz bir şekilde kuruluyor(fakat her an birşeyler olabilir)...

ne kadar rezalet bir bilgisayarsa kimsede hakkında birşey bilmiyor

yokmu bi yardım edecek biri yaa

windowsu onardım oldu sorunsuz bi şekilde fakat hala cd rom yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omer.sek -- 27 Haziran 2008; 1:44:19 >

• bakıp geçmeyin yoksa yoktur deyin :( geçmiş olsun deyin :(
  • up..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.