Şimdi Ara

FUJITSU SIEMENS AMILO PRO 3405 KULLANICILARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bununla ilgili çok konu açılmış tek başlık altından devam etsek sanırım herkez için faydalı olacak

• Sanırım yazılımsal bir sorun fakat görev çubuğundaki güç simgesi bil her kapadığımda gidiyor bende güç denetiminden kaldırıp tekrar onaylamam gerekiyor bunun bir çaresi varmdır.?
  • Laptop gerçekten çok harika. bu fiyata mükemmel bir laptop alacaklar hiç teredüt etmesin bence. neyse benim sorunum wireless tuşu ? bu tuşu bi halledemedik, tuşa basıyorum bilgisayar herhangi bir işlem yapmıyor? çözümü var mı acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: futi

Laptop gerçekten çok harika. bu fiyata mükemmel bir laptop alacaklar hiç teredüt etmesin bence. neyse benim sorunum wireless tuşu ? bu tuşu bi halledemedik, tuşa basıyorum bilgisayar herhangi bir işlem yapmıyor? çözümü var mı acaba ?

Evet fiyat/performans gerçekten harika soruna gelince
    Launch manager programını indirip yüklemelisin
    http://www.fujitsu-siemens.com.tr/support/downloads_1.html
    burdan "SELECT PRODUCT" kısmından sırayla bilgisayarın modelini ve işletim sisteminizi seçip "OTHER" kısmından indirebilirsiniz
    burdanda indirebilirsinhttp://r a p i d s h a r e.com/files/50021676/FSC_Launch_Manager_1_4_5__1005861.ZIP

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorkem0303 -- 20 Ağustos 2007; 2:38:01 >

• bende aldım 1.sorun her dvd yi okumuyo örnek(kendi drvires dvdsi)
    2.sorun wireles düğmes, işlem yapmıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: nmugan

bende aldım 1.sorun her dvd yi okumuyo örnek(kendi drvires dvdsi)
    2.sorun wireles düğmes, işlem yapmıyo

wireless düğme sorunu yukarıda yazdığım şekilde çözülüyor
    bendede kendi driver dvd sini okumadı ancak sonra kullandığım hiçbir cd,dvd de sorun olmadı
  • Notebookta firewire portu mevcut mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • firewire 3405 de mevcut değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kdundar35

firewire 3405 de mevcut değil.

melesef yok
  • Arkadaşlar benim bilgisayarımda (3405) yazılımsal bir sorun olduğunu tahmin ettiğim bir sorun var daha önce oyunlarda hiçbir sorun olmamasına rağmen bir kaç gündür oyunlarda bastığım tuşlar 2,3 saniye gecikmeli işliyor ve sapıtıyor mesela ben kısa bir kez sola dokunuyorum oyunda 5 saniye devamlı sola dönüyorum bu sadece oyunlarda oluyor başka hiçbirşeyde böyle bir sorun yook bu derdimin çaresi bilen varmı acaba.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorkem0303 -- 30 Ağustos 2007; 10:57:56 >
  • hangi oyunlarda böyle oluyo... korkma reklam yasaı yok
    quote:

Orjinalden alıntı: gorkem0303

Arkadaşlar benim bilgisayarımda (3405) yazılımsal bir sorun olduğunu tahmin ettiğim bir sorun var daha önce oyunlarda hiçbir sorun olmamasına rağmen bir kaç gündür oyunlarda bastığım tuşlar 2,3 saniye gecikmeli işliyor ve sapıtıyor mesela ben kısa bir kez sola dokunuyorum oyunda 5 saniye devamlı sola dönüyorum bu sadece oyunlarda oluyor başka hiçbirşeyde böyle bir sorun yook bu derdimin çaresi bilen varmı acaba.?
  • Fifa 2007 , Track Mania Nation, Gta2
  • quote:

Fifa 2007 , Track Mania Nation, Gta2

Dostum, o/b ekran kartı ile bırakta bu oyunlarda az tepkisi olsun sistemin... bence işletim sistemini yeniden kur bi daha dene birde çok ısınma oluyormu
  • quote:

Orjinalden alıntı: athloon

quote:

Fifa 2007 , Track Mania Nation, Gta2

Dostum, o/b ekran kartı ile bırakta bu oyunlarda az tepkisi olsun sistemin... bence işletim sistemini yeniden kur bi daha dene birde çok ısınma oluyormu

öyle çok bir ısınma olmuyor şimdi oynadığımda fifa 2007 de sorun çıkmadı ama kaç yıllık gta2 oyununda yapıyor bu oyunu 10 yıl önceki bilgisayarlara sorunsuz oynuyordum bu bil. oynamazsa atayım çöpe gitsin :) yani sorunun donanımsal olduğunu hiç zannetmiyorum
  • donanimsal diil dostum olamaz öle bişi.. gta2 sil tekrar yükle olmazsa ekrar kartının driverini baştan yükle
  • 3405 modelı bendede var cok memnunum 900 ytl ye aldım ve suankı fıyatı 1200 ytl olmus aletın tek eksıgı 1 gb ram olmaması ama her bakımdan cok hesaplı ve dayanıklı herkese tavsıye ederım update edılebılır uygun fıyatlı bır laptop
  • Sanırım bu model fs hakkındaki kotu izlenimi çöpe atacak
  • Bence de öyle. Bende memnunum. Ama ufak tefek sorunlar var işte, onlarda hepimizde aynıymış. Driver dvd'sinin tam oturmaması ve okumaması gibi, yine driverları tek tek yüklemek gibi.
    Diğer sorunları da öbür forumlara yazdım ama yine bunu alır mısın deseler, ben tereddütsüz alırım tekrar.. Bende ki 1.66 GHz 1.67 GHz, 1024 Mb, 945 chipset. 1415 liraya aldım yaklaşık 1 ay kadar önce...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.