Şimdi Ara

Fujitsu Siemens Amilo Pro M1451 G1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar sanırım yarın Vatan Bilgisayardan bu notebook'u alacağım.

Temel özellikleri, centrino 1.86 ghz işlemci, 1024 mb ddr2 ram, double layer dvd wr +/- , ati x300 128 mb, 80 gb sata hdd, wxga crystal view 15,4" ekran...

fiyatı 1299 USD+ KDV ki ben de bu fiyatı aşamam zaten.

Beklentilerim beni en azından bir kaç yıllığına rahatça idare edebilecek, güncel programları zorlanmadan çalıştırabilecek, yeri geldiğinde oyun da oynayabileceğim ( ki pek oyun oynamam, ama bir gün canım isterse diye... ) çağın gereksinimlerine uygun bir model. 2000 YTL yi aşamam, bu da tam sınırda kalıyor.

Aslında ilk tercihim Packard Bell Easynote R9755 idi fakat bugün Vatan Bilgisayar'ı aradım ve öğrendim ki stoklarında kalmamış...

Sizler neler düşünüyorsunuz? Bu makinaya sahip olanınız var mı? Ya da hakkında neler duydunuz.

Fikirleriniz benim için önemli olduğundan, görüşlerinizi bekliyorum.

• şimdi eğri oturup doğru konuşmak gerekirse ben bilgisayardan anlamam.....
    ama bu bilgisayarın aynısından 3 ay kadar önce aldım...
    ben şahsen çok memnunum arkadaşım....
    ama bu forumda memnun olmayan çok kişi var bu notebook tan...
    sende görürüsün zaten...
    ama şuna eminimki burda anlatılan sorunlardan yeni çıkan fs amiloda yok ama şunuda söyliyimki dün araba yarışı oynuyodum bilgisayar ısındı ama normal ısısında çok değildi ve ilk defa dondu araba gidiyodu ama ben oynatamıyodum çok moralim bozuldu... traji komik..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizkabuğu -- 24 Mart 2006; 16:47:10 >
  • packard bell ve fujitsu siemens hakkında yapılan yorumları inceledim ve hemen ardından packard bell'in benim asıl istediğim olan R9775 modelini araştırdım. sanırım onu alacağım, siemens'de bir sorun çıkarsa o zaman hapı yutabilirim çünkü
  • tabi seçim senin ama fujitsu da aslında belki şans işi sen iyice araştır derim ben ama fs lerde iyi
  • Bu sabah gittim, aldım, geldim. Şu anda da mesajımı Packard Bell'imden yazıyorum :)

Şu ana kadar gayet memnunum.

Sadece bir ara kafama takılan, kasanın altında ram'in takılı olduğu yerdeki ısınma idi. Fakat sanırım bu da normal bir durum çünkü ısı artmıyor, aynı seviyede kalıyor... Pazartesi günü yine de arayıp soracağım bunun anormal bir durum olup olmadığını...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.